جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ..::: تلويزيون عربستان و تبليغ نماز:::..

شروع کننده موضوع

نوشته
    793
    مورد تشکر
    2,216 پست
    حضور
    2 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    13

..::: تلويزيون عربستان و تبليغ نماز:::..

..::: تلويزيون عربستان و تبليغ نماز:::..
    در ابتدا، نشان مي دهد که 3 جوان در يک ماشين مدل بالاي قرمز رنگ نشسته اند و با همديگر در حال گفتگو و خنده هستند؛ ناگهان هنگام عبور از يک چهار راه ماشيني با سرعت زياد و از بغل به آنها مي زند و تمام آنها به شدت مجروح مي شوند.. و راننده (جواني به اسم بدر) و کمک راننده (جواني به اسم نواف) مي ميرند و از همين جا سناريوي دو کليپ شروع مي شود.
    کليپ اول:
    [دوربين روي صورت خوني و صدمه ديده بدر زوم مي کند] و از زبان او ميگويد:
    «من بدر هستم. من از دنيا رفتم.. اين زندگي من بود و اين چيزي بود که خودم انتخاب کرده بودم.»
    نشان مي دهد که آنها مشغول تفريح و خوشگذراني بر روي آب هستند.. ناگهان صداي اذان به گوش مي رسد. در همين هنگام بدر به دوستان مي گويد که من مي روم که نماز بخوانم..
    به ساحل مي آيد و حوله اي بر روي دوش خود و حوله اي بر روي ماسه ها مي اندازد و مشغول نماز مي شود. در همين هنگام روح بدر در کنار او ظاهر مي شود.. در حالي که تبسمي بر روي لب هاي اوست ابتدا به بدر نگاه مي کند و سپس به دريا مي نگرد.
    کليپ دوم:
    نشان ميدهد که جواني که در صندلي عقب نشسته به هوش مي آيد و فرياد مي زند و دوستان خود را صدا مي زند.. [دوربين روي صورت خوني و زخمي نواف زوم مي کند] و باز از زبان او مي گويد:
    «من نواف هستم. من از دنيا رفتم.. اين زندگي من بود و اين چيزي بود که خودم انتخاب کرده بودم.»
    نشان مي دهد که نواف در اتاق خود مشغول گوش کرده به موسيقي و صحبت کردن با موبايل خود است. در همين حال صداي اذان به گوش مي رسد و مادر نواف به پشت اتاق مي آيد و در مي زند و به او مي گويد: «وقت نماز است.»
    نواف صداي موسيقي را کم مي کند.. مادر از پشت در دوباره حرف خود را تکرار مي کند.. در همين هنگام نواف لحظاتي صحبت خود را قطع مي کند و مي گويد :« بله.. باشه مادر...» و در همان حال با صداي بلند مي گويد: « الله اکـــبر! » به اين معني که مادر خود را فريب دهد و بگويد که نمازم را شروع کردم؛ و دوباره با صداي آرام شروع به حرف زدن مي کند.
    در همين حال روح نواف در کنار تخت او ظاهر مي شود.. با ظاهري پريشان و مضطرب.. و با زانو بر روي زمين مي افتد و با حالت التماس و گريه.. به نواف نگاه مي کند! دوربين بلافاصله به صحنه تصادف بر مي گردد و در حالي که صداي زير زمينه مرموزي پخش مي شود بر روي صورت نواف زوم مي کند.. و کليپ تمام مي شود.
    در انتهاي هر دو کليپ، دو جمله بر روي صفحه نمايش داده مي شود.. ابتدا مي نويسد: «حياتک اختيارک... » به معناي خودماني خودمان : «زندگي خودته.. انتخاب خودته... » و در ادامه مي نويسد : «اقم صلاتک.. » نمازت را بخوان...
    خيلي حرف و حديث مي شه براي اين کليپ آورد.. ولي اولين چيزي که بعد از ديدن اين کليپ توي ذهن من اومد اين جملات بود:
    «عربستان.. ايران...
    اونا وهابي و سني... ما شيعه...
    ما توي تبليغاتمون تبليغ سود بانک و کتاب کنکور مي کنيم! اونا بين اون تبليغات کذاييشون.. تبليغ نماز مي کنن!!
    ما سريال مذهبي توي ماه رمضون هامون ميسازيم که اکثرشون نه تنها خيلي ها رو هدايت نمي کنه.. بلکه خرافات و شبهات رو هم بيشتر مي کنه!! اونا کليپ 2-3 دقيقه اي مي سازن که کلي توي نکات روانشناسي و ظربف داره..!! »
    نمي گم.. ما توي صدا و سيمامون کارهاي ارزشمند مذهبي نميشه.. نمي خوام زحمت خيلي ها رو نديده بگيرم!! نمي گم اونا خيلي کار درستن و صبح تا شب تبليغ نماز و دين مي کنن!! نه... اصلا هيچي... هيچي نمي خوام بگم!!! فقط مي خواستم شما بدونيد که تلويزيون عربستان از اين نوآوري ها و ابتکارات کرده!! همين..

ویرایش توسط مرصاد : ۱۳۸۷/۱۰/۰۵ در ساعت ۰۹:۴۹
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
    علی بن ابی طالب
    الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
    ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
    --------------------------------------
    همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....

نوشته
    222
    مورد تشکر
    304 پست
    حضور
    16 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام و درود
    مطلب را از ديد ديني مورد نگرش قرار داديد و صرف نظر از شيعه و سني و وهابيت.
    بارها شاهدش بوديم و هستيم حتي مسابقات فوتبال خارجي هم كه تداخل با اذان داشت قطع نشد و مجري التماس دعا هم ميخواست.
    البته موضوع فقط اين نيست.
    در بسياري از شبكه هاي تلويزيوني و ماهواره اي رويه پرداختن به امور يدني بسيار پر رنگ تر از شبكه هاي خودمان است.
    2 دقيقه قبل از اذان و تا 30 دقيقه بعد آن هم امور ديني و مذهبي مرتبط به مسائل اجتماعي و اقتصادي گفته مي شود.
    يك نوع فرهنگ سازي است.خوشبختانه در شبكه هاي ما هم تغييرات خوبي ايجاد شده كه نبايد از نظر دور داشت اما كافي نيست.هم بستر سازي مهم است هم ايجاد جاذبه هاي ديني و هم در كنارش فرهنگ و الگو سازي.
    شبكه اي ماهواره ايست بنام المجد كه به زبان عربي فعاليت ميكند.
    در پخش كارتونهايش هم رعايت نكات اخلاقي براي بچه مسلمانان و مخاطبانش دارد.در بيشتر برنامه هاي كودكان اين شبكه آمورش از طريق كارتون و نمايش يا سروده هاي بسيار جذاب بطور روزانه و مستمر و بسيار متنوع ادامه دارد.برخي از اين كارتونها به سفارش شبكه هست كه توسط چيني ها و ژاپني ها ساخته شده و با نظارت مديران و مشاوران و مبلغان مذهبي در طول جريان توليد نظارت مي شود.
    جا دارد در شرايط فعلي كه عرصه رسانه اي بسيار قوي تر و گسترده تر حضور دارد با رويكردي جديد و مدرن از سنت گرايي كه روش هاي تبليغي و آموزشي جهش قابل توجهي به مقوله آموزش در جهان نو داشته باشيم.

3. تشکرها 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری