صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: ۩۞۩۩۞۩ويژه نامه ميلاد فرخنده حضرت مسيح عليه السلام۩۞۩۩۞۩

شروع کننده موضوع

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

راهنما ۩۞۩۩۞۩ويژه نامه ميلاد فرخنده حضرت مسيح عليه السلام۩۞۩۩۞۩

بسم الله الرحمن الرحيم
    به بهانه ميلاد باسعادت پيامبر الهي و موحد حضرت عيسي عليه السلام لازم ديدم اولا اين روز را تبريك بگويم و مطالبي را درمورد آن حضرت در بخش اديان و پيامبران مطرح كنم ملاحظه فرماييد

2. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    742
    مورد تشکر
    1,784 پست
    حضور
    9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
    دریافت
    21
    آپلود
    0
    گالری
    119

راهنما ميلاد حضرت عيسي عليه السلام

ميلاد با سعادت حضرت مسيح حضرت عيسي روح الله را بر موحدان و دينداران جهان تبريك مي گويم

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  happy-birthday3.jpg
مشاهده: 255
حجم:  17.7 کیلو بایت   برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  alnisaa158_159.gif
مشاهده: 132
حجم:  8.3 کیلو بایت   برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  Mariam27-33.jpg
مشاهده: 648
حجم:  27.4 کیلو بایت   برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  titr13.gif
مشاهده: 127
حجم:  6.0 کیلو بایت  

نوشته
    5,435
    مورد تشکر
    4,566 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    27

این هم هدیه من به هموطنان مسیحی!

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  masih.jpg
مشاهده: 16160
حجم:  28.7 کیلو بایت  

دست به دست من بده
    پا به پای من بیا
    نگو امروز مال ما
    بگو فردا رو میخوام

به لطف الهی فردا از آن ماست....

نوشته
    26,365
    مورد تشکر
    68,356 پست
    حضور
    22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
    دریافت
    26
    آپلود
    0
    گالری
    8953

راهنما ۩۞۩۩۞۩ويژه نامه ميلاد فرخنده حضرت مسيح عليه السلام۩۞۩۩۞۩

۩۞۩۩۞۩ويژه نامه ميلاد فرخنده حضرت مسيح عليه السلام۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩ويژه نامه ميلاد فرخنده حضرت مسيح عليه السلام۩۞۩۩۞۩ ۩۞۩۩۞۩ويژه نامه ميلاد فرخنده حضرت مسيح عليه السلام۩۞۩۩۞۩

۩۞۩۩۞۩ويژه نامه ميلاد فرخنده حضرت مسيح عليه السلام۩۞۩۩۞۩
    ويژه نامه ميلاد حضرت مسيح عليه السلام

ميلاد حضرت عيسي مسيح (ع)، پيام آور صلح با خوبان، محبت به ستمديدگان و دوري از ستمگران مبارک باد.

رخداد ديده گشودن جهان به رخسار روشن حضرت عيسى مسيح (ع) نشانه تجلى اراده الهى در شب زمستانى زمين است همچنان كه وجود قدسى آن حضرت، نشانه يگانگى و تقديس حق در سراپرده وجود است.

نوشته
    402
    مورد تشکر
    884 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    4

***مسیح پیامبری که معجزه بود***

پیامبری که معجزه بود

مسیح علیه السلام به روایت قرآن

راه بیابان در پیش گرفته بود و به سوی هدفی نامعلوم، ناکجاآبادی را می جست تا در سایه سار سنگی، صخره ای و شاید درختی، اندکی بیاساید.

درد آبستن لحظه به لحظه بر وجودش پنجه می افکند و او از شدت درد بر خود می پیچید. لحظات اما به کندی می گذشت؛ پرده ای از سیاهی و تاری بر چشمش نشسته بود و خط نگاهش تا اندکی آنسوی تر امتداد نداشت.

اشک آمیخته با گرد و غبار صحرا را از دیدگانش سترد، ناگهان در دوردستها، درخت نخلی پدیدار شد، رفت و رفت تا به درخت رسید و در سایه آن آرام گرفت.

درد و رنج زایمان که اینک با تشنگی و گرسنگی دو چندان شده است امانش را بریده بود؛ مریم آه می کشید و با خود زمزمه می کرد:
    کاش پیش از اینها مرده بودم و از خاطرها کوچ می کردم.(مریم/23) کاش ...
    انگار کسی صدای او را شنید..
    نگاهش را به چهار سوی صحرا دواند اما کسی آنجا نبود.
    دخترک می پنداشت خیالاتی شده است.

اما طنین صدا آنقدر زنده و رسا بود که راه رابر هر گونه خیالی می بست.
    درون خود را کاوید، دید ندا از درون بر می خیزد.
    حیرت زده و اندکی ترسان به صدا گوش سپرد.

- چه جای نگرانی که پروردگارت در پایین پای تو چشمه ای زلال جاری کرده است. اینک کنده درخت نخل را تکان بده تا رطبی تازه بر تو فرود آید؛ این طعام و آن آب را نوش جان کن و دیدگانت را بر من روشن بدار!(مریم/25و24)

آب اگر چه عطش مریم را فرو می نشاند اما او به فکر آبروی خویش بود.
    لحظه ای نبود که اندیشه بازگشت و گاه دیدار با مردمان شهر، بر ذهن او هجوم نیاورد در این اندیشه غوطه ور بود که ناگهان سخن دیگری شنید که سایه غم را به کلی از سرش دور ساخت:

- چون کسی را دیدی به اشارت بدو بگو:"من برای خداوند رحمان روزهای نذر کرده ام؛ از این رو امروز با هیچ کس سخن نخواهم گفت.(مریم/26)

اینک دیگر مریم انیسی یافته است که با او سخن می گوید و چه معجزه ای بالاتر از این.

آری مسیح نه نتها خلقتش معجزه که وجودش نیز مایه خیر و برکت است.

او کسی است که موید به تایید الهی است ومقرب به درگاه باری. مبشر نبوت خاتم پیامبران و نجات بخش مسیحیان.
    وامروز همان روزی است که او در وجود آمد.
    سلام بر او روزی که به دنیا آمد وروزی که از دنیا رخت بر می بنند و روزی که دوباره برانگیخته می شود.

ابوالقاسم شکوری -دین واندیشه

*** مولا دلم هواییه ***
    میخوام بیام بین الحرمین
    اونجا که عشاق میمونن
    بگن" عباس" یا "حسین"

نوشته
    26,365
    مورد تشکر
    68,356 پست
    حضور
    22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
    دریافت
    26
    آپلود
    0
    گالری
    8953

درود بر عيسي پسر مريم مقدس كه شيعه ابراهيم(ص) بود و مريم مقدس با زائيدن معجزه آساي او مورد اهانت قرار گرفت . درود بر مريم و درود بر عيسي كه روشنگر متون تورات بود و به تنهايي در برابر ناداني مردم خويش و دانشمندان رباخوار پيامبر كش بپاخاست و نمي ميرد تا روزي دنيا را از اين ناپاكيها پاك گرداند..

خداوندا درود تو بر عيسي كه براي بر پايي عدالت در قوم خود بپا خاست كه ياران او يادواره اش را به شكل انجيل بازنوشتند و عيسي بشارت داد به پيامبري كه او را احمد مي ناميد.

و درود بر محمد كه شيعه ابراهيم(ص) بود و مكارم اخلاق را كامل نمود. درود تو بر او كه مردم خود را به شيريني عدل آشنا نمود. خداوندا بر اهل خانه او درود فرست.

به او قرآن دادي كه پيشواي روشنگر است و آنرا گويا و روشن نمودي تا هيچكس از فهم آن بي نصيب نماند.

و چنين بود كه عيسي بن مريم گفت: اي بني اسراييل من پيامبر خداوند بسوي شما هستم (و) استوار دارنده توراتي كه پيشاروي من است و بشارتگر به پيامبري كه پس از من مي آيد و نامش احمد است آنگاه چون بر ايشان پديده هاي شگرف آورد گفتند: اين جادوي آشكار است(آيه 6 سوره صف) و احمد يكي از نامهاي مشهور حضرت محمد (ص) است .

تعداد فراواني‌ از احاديث‌ به‌ فرود آمدن‌ حضرت‌ عيسي‌ مسيح‌ (ع) از آسمان‌ صراحت‌ دارند و ثابت‌ گرديده‌ است‌ كه‌ خداي‌ تعالي‌ پيامبر خود عيسي‌ مسيح‌ را به‌ آسمان‌ بالا برد. گواه‌ اين‌ سخن‌ اين‌ آيه‌ قرآن‌ است‌ كه‌ سخن‌ كساني‌ را كه‌ مد‌عي‌ كشته‌ شدن‌ ايشانند رد‌ مي‌كند:
    و قولهم‌ انا قتلنا المسيح‌ عيسي‌ بن‌ مريم‌ رسول‌ الله. و ماقتلوه‌ و ما صلبوه‌ و لكن‌ شبه‌ لهم. و ان‌ الذين‌ اختلفوا فيه‌ لفي‌ شك‌ منه. ما لهم‌ به‌ من‌ علم‌ الا اتباع‌ الظن. و ما قتلوه‌ يقيناً‌ بل‌ رفعه‌ الله اليه و سخن‌ آنان
    ‌ چنين‌ بود: ما مسيح‌ عيسي‌ بن‌ مريم، رسول‌ خدا را كشتيم. او را نكشتند و به‌ صليب‌ نكشيدند، بلكه‌ مطلب‌ بر انان‌ مشتبه‌ گرديد و آنانكه‌ در او اختلاف‌ نمودند درباره‌اش‌ به‌ شك‌ افتادند. آنان‌ را درباره‌ او اط‌لاعي‌ نيست‌ جز آن‌ كه‌ از ظن‌ خويش‌ پيروي‌ نمودند. به‌ يقين‌ او را نكشتند، بلكه‌ خدا او را به‌ سوي‌ خود بالا برد.

احاديث‌ درباره‌بالا رفتن‌ حضرت‌ عيسي‌ بن‌ مريم‌ (ع) به‌ آسمان‌ زيادند و اينكه‌ ان‌ بزرگوار هم‌ اكنون‌ در آسمان‌ زنده‌اند و روزي‌ مي‌خورند. از بالا رفتن‌ ايشان‌ بيش‌ از هزار و نهصد سال‌ مي‌گذرد. پيشتر تعدادي‌ از ان‌ احاديث‌ را ذكر نموديم.

آن‌ احاديث‌ تصريح‌ مي‌نمايند كه‌ حضرت‌ عيسي‌ بن‌ مريم‌ (عليهما السلام) به‌ هنگام‌ ظهور حضرت‌ مهدي‌ (ع) فرود آمده‌ در نماز به‌ حضرت‌ صاحب‌ الامر (ع) اقتدا خواهد كرد و با آن‌ بزرگوار نماز خواهد گزارد. به‌ حكمت‌ بالغه‌ و تدبير بزرگ‌ بينديشيد، مسيح‌ را به‌ آسمان‌ بالا بُرد تا براي‌ روزي‌ بزرگ‌ و هدفي‌ ارزنده‌ و عنايتي‌ والا وي‌ را ذخيره‌ گرداند! فايده‌ و حكمت‌ فرود آمدن‌ حضرت‌ مسيح‌ به‌ زمين‌ به‌ هنگام‌ ظهور حضرت‌ مهدي‌ (ع) چيست.

چه‌ وابستگي‌ بين‌ نزول‌ حضرت‌ مسيح‌ و ظهور امام‌ عصر (ع) وجود دارد. بين‌ اين‌ دو حادثه‌ چه‌ مناسبتي‌ موجود است. قبل‌ از هر چيزشايسته‌ است‌ كه‌ فراموش‌ ننمائيم‌ تعداد مسيحيان‌ در جهانِ‌ امروز بيش‌ از يك‌ ميليارد نفر است.

رو‌ساء دولت‌ها و ملتهاي‌ اروپائي، همه‌ و يا اكثر آنان، مسيحي‌ هستند و نيز بيشتر زمامداران‌ كشورهائي‌ افريقائي‌ و ملت‌هاي‌ آنان‌ و دولت‌هاي‌ امريكائي‌ شمالي‌ و جنوبي.

نوشته
    402
    مورد تشکر
    884 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    4

گفتگوی مسیحیان با پیامبر (ص)

مسیحیان نجران با یک هیئت شصت نفری به اتفاق چند نفر از روسا و بزرگان خود به عنوان نمایندگانی برای گفتگو با پیامبر اسلام به مدینه وارد شده بودند .
    از جمله مسائلی که در این گفتگو مطرح شده این بود که آنها از پیامبر پرسیدند ما را به چه چیز دعوت می کنی ؟ پیامبر فرمود : « به سوی خدای یگانه و اینکه از طرف او رسالت هدایت خلق را دارم و مسیح بنده ای از بندگان اوست و حالات بشر داشت و مانند دیگران غذا می خورد . » آنها این سخن را نپذیرفته و به ولادت عیسی بدون پدر اشاره کرده و آنرا دلیل بر الوهیت او خواندند ، اینجا بود که وحی نازل شد . ( سوره آل عمران / 59 و 60 )
    در حقیقت قرآن با یک استدلال کوتاه و روشن به ادعای مسیحیان نجران درباره الوهیت مسیح پاسخ می گوید : که اگر عیسی بدون پدر به دنیا آمد هیچگاه دلیل بر آن نمی شود که او فرزند خدا یا عین خدا باشد ، زیرا این موضوع درباره آدم به شکل عجیب تری تحقق یافت ، او بدون پدر و مادر به دنیا آمد ، بنابراین همانطور که آفرینش آدم از خاک جای تعجب نیست و خداوند هر کاری بخواهد انجام می دهد . و « فعل و اراده » او هماهنگ است . همچنین تولد عیسی از مادر بدون پدر ، مسئله محالی نخواهد بود ؛ بلکه آفرینش آدم به مراتب شگفت انگیزتر است ، پس اگر نباشد این دلیل بر الوهیت باشد ، آدم به این موضوع سزاوارتر است .
    ( قصه های قرآن در تفسیر نمونه )
    *** مولا دلم هواییه ***
    میخوام بیام بین الحرمین
    اونجا که عشاق میمونن
    بگن" عباس" یا "حسین"

نوشته
    26,365
    مورد تشکر
    68,356 پست
    حضور
    22 روز 14 ساعت 29 دقیقه
    دریافت
    26
    آپلود
    0
    گالری
    8953

عقيده‌ مسيحيان‌ در مورد حضرت‌ عيسي‌ بن‌ مريم‌ (عليهما السلام) در قرآن‌ مشهور و معروف‌ است. خداي‌ تعالي‌ چنين‌ مي‌فرمايند:
    و قالت‌ النصاري: المسيح‌ ابن‌ الله ترسايان‌ گفتند: مسيح‌ فرزند خداست.
    و مي‌فرمايد: و اذ قال‌ الله: يا عيسي‌ بن‌ مريم! ءانت‌ قلت‌ للناس‌ اتخذوني‌ و امي‌ الهين‌ من‌ دون‌ الله قال: سبحانك! ما يكون‌ لي‌ ان‌ اقول‌ ما ليس‌ لي‌ بحق. ان‌ كنت‌ قلته‌ فقد علميته. تعلم‌ ما في‌ نفسي‌ و لا اعلم‌ ما في‌ نفسك. انك‌ انت‌ علام‌ الغيوب زماني‌ كه‌ خداي‌ تعالي‌ فرمود: اي‌ عيسي‌ بن‌ مريم، آيا تو به‌ مردم‌ گفته‌اي‌ كه‌ من‌ و مادرم‌ را دو خدا، جز خداوند عالم‌ بدانيد! عرض‌ كرد: خدايا، تو منزهي! مرا نرسد كه‌ چيزي‌ را كه‌ حق‌ گفتنش‌ را ندارم، بگويم. اگر آن‌ را گفته‌ بودم‌ تو آن‌ را مي‌دانستي. تو آنچه‌ را كه‌ در نفس‌ من‌ است‌ مي‌داني‌ ولي‌ من‌ آنچه‌ را كه‌ تو مي‌داني‌ نمي‌دانم. همانا تو داننده‌ پنهاني‌ها مي‌باشي.

نوشته
    402
    مورد تشکر
    884 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    4

شباهت های امام حسین و حضرت عیسی علیها السلام

قرآن کریم از زبان حضرت عیسی علیه السلام می فرماید:

« قال انی عبدالله آتانی الکتاب و جعلنی نبیاً وجعلنی مبارکا این‏ ما کنت و اوصانی بالصلوة و الزکوة ما دمت حیا، و براً بوالدتی و لم‏ یجعلنی جبارا شقیا، والسلام علی یوم ولدت و یوم اموت و یوم ابعث حیا» (سوره مریم، آیات 30 - 33)
    ترجمه: (عیسی فرمود من بنده خدایم، به من‏ کتاب داده و پیامبر ساخته است. و مرا هر جا که باشم مبارک گردانده، و مرا تا تا زنده‏ام به نماز و زکات سفارش فرموده است. و مرا نیکوکار به پدر و مادر قرار داده و جبار و شقی نساخته است. و درود بر من روزی‏ که به دنیا آمدم و روزی که می‏میرم و روزی که زنده برانگیخته می‏شوم.
    بین حضرت عیسی در مسیحیت و امام حسین علیه السلام در امت اسلام وجه‏ شباهت هایی هست.
    ویرایش توسط NASIME BEHESHT : ۱۳۸۷/۱۰/۰۴ در ساعت ۱۹:۲۰
    *** مولا دلم هواییه ***
    میخوام بیام بین الحرمین
    اونجا که عشاق میمونن
    بگن" عباس" یا "حسین"

نوشته
    402
    مورد تشکر
    884 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    4

از جهت مادر
    از آن جمله از حیث مادر که هم حضرت مریم علیهاالسلام "سیدة النساء" (سرور زنان) است‏ و هم حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
    درباره حضرت مریم قرآن می‏فرماید:
    « و اذ قالت‏ الملائکة یا مریم ان الله اصطفیک و طهرک و اصطفیک علی نساء العالمین» (سوره آل عمران، آیه 42)
    ""ترجمه: و آنگاه که فرشتگان گفتند: ای مریم! خداوند تو را برگزیده و پاکیزه ساخته و بر تمام زنان جهان (زمان خودت) برتری داده است.""
    در احادیث نیز وارد شده که نظیر این خطاب برای حضرت زهرا واقع شده است.
    شاعر می‏گوید:
    فان مریم احصنت فرجها ***و جاءت بعیسی کبدر الدجی
    فقد احصنت فاطم وجهها ***و جاءت بسبطی نبی الهدی
    ""یعنی مریم دامن خویش از آلودگی نگه داشت و عیسی را که ماه تابان‏ شبهای تار است به دنیا آورد.
    فاطمه نیز روی خود را « از غیر خدا » بازداشت و دو نواده پیامبر هدایت را به دنیا آورد.""
    مریم، صدیقه آن امت است:
    « ما المسیح ابن مریم الا رسول قد خلت من‏ قبله الرسل و امه صدیقة کانا یأکلان الطعام » (سوره مائده، آیه 75)
    ""ترجمه: مسیح بن مریم جز پیامبر نیست که پیش از او نیز پیامبرانی زیست کرده‏اند، و مادر او صدیقه (راستین) است که هر دو غذا می‏خوردند.""
    حضرت زهرا نیز صدیقه این امت است. درباره هر دو " بتول عذرا " گفته شده است.
    *** مولا دلم هواییه ***
    میخوام بیام بین الحرمین
    اونجا که عشاق میمونن
    بگن" عباس" یا "حسین"

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری