صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: پيام آقاي خامنه اي و مطلبي از بنده حقير

نوشته
    193
    مورد تشکر
    323 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

پيام آقاي خامنه اي و مطلبي از بنده حقير

در اينجا اول پيام رهبري براي فاجعه غزه قرار داده شده سپس اطلاعيه اي از بنده حقير مشاهده ميفرماييد.

بسم الله الرحمن الرحیم
    انا لله و انا الیه راجعون

جنایت هولناك رژیم صهیونیستی در غزه و قتل‌عام صدها مرد و زن و كودك مظلوم، بار دیگر چهره‌ خونخوار گرگهای صهیونیست را از پشت پرده‌ تزویرِ سالهای اخیر بیرون آورد و خطر حضور این كافر حربی را در قلب سرزمینهای اُمت اسلام، به غافلان و مسامحه‌كاران گوشزد كرد. مصیبت این حادثه‌ هولناك برای هر مسلمان بلكه برای هر انسان با وِجدان و با شرف در هر نقطه‌ جهان بسی گران و كوبنده است، ولی مصیبت بزرگتر سكوت تشویق‌آمیز برخی دولتهای عربی و مدّعی مسلمانی است. چه مصیبتی از این بالاتر كه دولتهای مسلمان كه باید در برابر رژیم غاصب و كافر و محارب، از مردم مظلوم غزه حمایت میكردند، رفتاری پیشه كنند كه مقامات جنایتكار صهیونیست، گستاخانه آنها را هماهنگ و موافق با این فاجعه‌آفرینی بزرگ معرفی كنند؟

سران این كشورها چه جوابی در برابر رسول‌الله صلی‌الله‌ علیه ‌و‌ آله خواهند داشت؟ چه جوابی به ملتهای خود كه یقیناً عزادار این فاجعه‌اند خواهند داد؟ به یقین امروز دل مردم مصر و اردن و سایر كشورهای اسلامی از این كشتار، پس از آن محاصره‌ طولانی غذائی و داروئی لبالب از خون است.

دولت جنایتكار بوش در واپسین روزهای حكمرانی ننگین خود با همدستی در این جنایت بزرگ، رژیم آمریكا را بیش از پیش روسیاه كرد و پرونده جرائم خود را به عنوان جنایتكار جنگی قطورتر ساخت.

دولتهای اروپائی با بی‌تفاوتی و شاید همراهی خود در این فاجعه‌ بزرگ،‌ یكبار دیگر دروغ بودن ادعاهای طرفداری از حقوق بشر را ثابت كردند و شركت خود در جبهه ضدیت با اسلام و مسلمین را نشان دادند. اكنون سئوال من از علماء و روحانیون جهان عرب و رؤسای الازهر مصر این است كه آیا هنگام آن نرسیده است كه برای اسلام و مسلمین احساس خطر كنید؟ آیا هنگام آن نرسیده است كه به واجب نهی از منكر و كلمةُ حقٍ عندَ امامٍ جائر عمل كنید؟
    آیا عرصه دیگری عریان‌تر از آنچه در غزه و فلسطین در جریان است در همدستی كُفار حربی با منافقان امّت برای سركوب مسلمانان لازم است، تا شما احساس تكلیف كنید؟

سئوال من از رسانه‌ها و روشنفكران جهان اسلام و به ویژه جهان عرب آن است كه تا چه هنگام به مسئولیت رسانه‌ای و روشنفكری خود بی‌تفاوت خواهید ماند؟ آیا سازمانهای حقوق بشرِ رسوای غرب و شورای باصطلاح امنیت سازمان ملل بیش از این هم ممكن است رسوا شوند؟

همه مجاهدان فلسطین و همه مؤمنان دنیای اسلام به هر نحو ممكن موظف به دفاع از زنان و كودكان و مردم بی‌دفاع غزه‌اند و هر كس در این دفاع‌ مشروع و مقدس كشته شود شهید است و امید آن خواهد داشت كه در صف شهدای بدر و اُحد در محضر رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله‌ محشور شود.

سازمان كنفرانس اسلامی باید در این شرایط حساس به وظیفه تاریخی خود عمل كند و جبهه یكپارچه‌ئی به دور از ملاحظه‌كاری و انفعال، در برابر رژیم صهیونیستی تشكیل دهد. باید رژیم صهیونیستی به وسیله دولتهای مسلمان مجازات شود. سران آن رژیم غاصب باید به جرم این جنایت و نیز محاصره طولانی مدّت، شخصاً محاكمه و مجازات شوند.

ملّتهای مسلمان میتوانند با عزّم راسخ خود این مطالبات را تحقّق بخشند و وظیفه سیاستمداران و علما و روشنفكران در این بُرهه بسی سنگین‌تر از دیگران است.

اینجانب به مناسبت فاجعه غزه روز دوشنبه را عزای عمومی اعلام میكنم و مسئولان كشور را به ادای وظائف خود در این حادثه غم‌انگیز فرا میخوانم.

وَ سَیعلَمُ ‌الذین ظَلَموا اَیّ مُنقلبٍ یَنقلبون.

سیّدعلی‌ خامنه‌ای
    8 دی 1387
    29 ذی‌الحجة‌الحرام 1429
    شهوت فرماندهان روم و ري
    ميبرد سرهاي ما را روي ني
    بشنو از ني چون حكايت ميكند
    شيعه را در خون روايت ميكند

شیعه یعنی هفت‌خطی درجنون
    شيعه طوفان می‌کند در کاف و نون

این سخن کوتاه کردم والسلام
    شیعه یعنی تیغ بیرون از نیام

نوشته
    193
    مورد تشکر
    323 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوستان عزيز لطفا به غزه كمك كنيد.

بسم الله الرحمن الرحيم
    اين پست در خصوص پيام رهبر معضم انقلاب اسلامي است و متني است كه بنده حقير به عنوان ضميمه به اطلاع دوستان انجمن ميرسانم.
    سالگرد قيام امام حسين (ع) ، و شروع ايام محرم با خونريزي در غزه همزمان شد. غزه اي كه همچو دشت كربلا شده است و مسلماناني بي گناه در آن شهيد ميشوند. كساني كه جرمشان قط و فقط دفاع از كشورشان و قدس است.
    قدس بدان كه چنين نخواهد ماند.
    براي بنده خيلي جالب است كه جديدا حرف هاي بيهوده و لغوي ميزنند.. آدماي بيشعوري كه جديدا پيدا شدند و ميگويند مسلمانان هميشه مشغول جنگ و خونريزي هستند و وحشيانه عمل ميكنند. امام امروز ديديد كه چنين نيست. امروز ثابت شد كه وحشي چه كسي است و وحشي گري چيست.
    امروز غزه را ديديد؟ شهري كه عده اي مسيحي و يهودي كثيف و بد ذات و پست فطرت تبه آن جاوز كردند و مسلماناش را ميكشد.
    اونم چه كشتني. بيا و ببين.
    يه چيزي بالا تر از نسل كشي اتفاق افتاد. علت اين وحشي گري ها را همه ميدانيد.. ميخواهند به خيالشان اسلام و مسلمين رو محو كنند و قدس رو مركز فسادشان قرار دهند. اما قسم ميخورم كه اگر صد سال هم بجنگند بازم هم نخواهند توانست.
    خدا با قدس است. اسلام با قدس است و مسلمانان نميگذارند قدس نابود شود.
    از همين جا لعنت و نفرين خودم رو به سران عرب ميرسونم. بزرگترين نفرين و لعن خودم رو نثار پادشاه بي غيرت عربستان صعودي ميكنم. كسي كه توي اين حملات فجيع با سران اسرائيل ديدار ميكند و روي خوش به آنان نشان ميدهد. لعنت خود و تمامي مسلمانان بر سران مصر و ليبي و اردن و كويت و امارات ميكنم. به والله اينا از هر كسي بدترند. ملك عبدالله لعين بايد بداند كه نه تنها مسلمان نيست بلكه خائن كافر بزرگي است كه توي تاريخ نامش ثبت خواهد شد. كسي كه همانند يزيد و معاويه عمل ميكند و رفتار كثيف خود را به اسم اسلام به دنيا عرضه ميذارد.
    از همين جا اعلام ميكنم اگه يك روز اجازه خروج به مصر يا لبنان داده شود ، اولين نفري هستم كه خواهم رفت و جان خود را براي اسلام فدا خواهم كرد.
    از همين جا اعلام ميكنم كه نه تنها من بلكه هيچ مسلمان واقعي در پي اين اعتراض نخواهد نشست و مطمئنا اقدام خوهد كرد.
    كجا هستن اونايي كه ميگويند مسيحيت و يهوديت خواهان صلح هصتند ؟ صلح از نظرتون چيست؟ اينه كه به مردم يه مملكت توي كشورشان حمله كنيد ؟ يا اينكه از راه دور به هر جا سرك بكشيد و دخالت كنيد.
    اين با آموزه هاي سميح و موسي مخالفت ندارد؟؟؟
    لعنت محمد رسول الله ، عيسي مسيح و موسي كليم بر شما دشمنان باد كه نه تنها پيامبران خود را مقدس نميداريد بلكه با كارتان به وجهه آنان توهين ميكنيد.
    از همين جا اعلام ميكنيم كه خشم طبق دستور رهبر عزيز اسلام و مسلمين حضرت آيت الله خامنه اي فردا در پي اعتراض اين عمل وحشيانه سكوت نكنيم و به تظاهرات و راهپيمايي برويم تا نشان دهيم ايراني مسلمان هميشه آماده است. درود خدا بر آيت الله خامنه اي رهبر ايران و درود بر سيد حسن نصرالله كساني كه همچو پادشاهان بي غيرت عرب ساكت نشستند و دستورات خود را به مسلمانان عرضه كردند.
    من از همه دوستان تقاضا دارم همانطور كه فردا عزاي عمومي اعلام شد به خيابان بيايند و اعتراض خود را اعلام كنند.
    در ضمن از دوستان بزرگتر و فهيم تر تقاضا دارم مجلسي را ترتيب دهند تا همه اعضاي انجمن با هم در يك جا اعتراض خود را نشان دهند.
    و سيعلموا الذين ظلموا اي منقلب ينقلبون.
    والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته.

شهوت فرماندهان روم و ري
    ميبرد سرهاي ما را روي ني
    بشنو از ني چون حكايت ميكند
    شيعه را در خون روايت ميكند

شیعه یعنی هفت‌خطی درجنون
    شيعه طوفان می‌کند در کاف و نون

این سخن کوتاه کردم والسلام
    شیعه یعنی تیغ بیرون از نیام

نوشته
    3,708
    مورد تشکر
    5,614 پست
    حضور
    15 روز 12 ساعت 48 دقیقه
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    2

قدس خواهیم امد

4. تشکر

نوشته
    402
    مورد تشکر
    884 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    4

*** مولا دلم هواییه ***
    میخوام بیام بین الحرمین
    اونجا که عشاق میمونن
    بگن" عباس" یا "حسین"

نوشته
    11
    مورد تشکر
    30 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    6
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام علیکم آیا نشانه های آخر الزمانی به اینها محدود میشوند ؟ این سایت محل درد و دل ماست اما آیا نگاهی به دور و بر خود انداخته اید؟ آیا نحوه برخورد با دختران محجبه رادیده اید ؟ چند نفر از دوستان من به خاطر همین برخورد ها محل کار خود را ترک کرده اند ؟ التماس دعا

7. تشکر

نوشته
    676
    مورد تشکر
    2,599 پست
    حضور
    16 ساعت 28 دقیقه
    دریافت
    76
    آپلود
    0
    گالری
    27

بهت تبریک می گم که اینقدر بیکاری که تو یه روز13پست زدی و به جای جواب دادن هی خودتو به در و دیوار می زنی
    الهی و سیدی و مولای و ربی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک

صبرت علی حر نارک فکیف اصبر عن النظر الی کرامتک

ام کیف اسکن فی النار و رجائی عفوک

نوشته
    514
    مورد تشکر
    1,051 پست
    حضور
    6 ساعت 56 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط زولقرننین نمایش پست
    اگر معنی بیکاری یعنی‌ از فاصلهٔ ۱۲۰۰۰ کیلومتری به فکر کشورت باشی‌ ممنون که این معنی‌ رو متوجه بنده کردید!
    دوست عزیز! من خودمو به در و دیوار نمی‌زنم! من چند تا سوال رو مطرح کردم که دوستان اینجا جواب بدن!
    هم من روشن بشم هم دوستان!
    به امید ایرانی‌ که توش انسان پرستی‌ نباشه! توش بتونه هر کسی‌ عقیدشو بدون ترس و لرز و گلوله بیان کنه!
    به امید ایرانی‌ که عقیدهٔ مخالف ترجمه به "عقیدهٔ دشمن" نشه! به امید ایرانی‌ که "دشمن" بهانه و جواب هر مشکلی‌ نباشه!
    اون ایران مال شما فقط نخواد بود دوست عزیز! مال همه ما ایرنیا خواهد بود! من و شما! تو اون ایران شما مجبور نخواهی بود بخاطر عقیدهٔ مخالف داشتن با من بری نجف!
    در جایی خوندم شما منتظر آقا امام زمان هستی به شما تبریک میگم ولی بدون یکی از اتفاقهایی که با ظهورامام زمان میفته نابودی اسراییل هستش واون هم در زمانی اتفاق میفته که ایرانیان بیشترین نقش را در اون خواهند داشت ونه سناریو یازده سپتامبر ونه حمله به حزب الله لبنان وغزه ی مظلوم وچه مظلوم نمایی عده ای اغتشاشگر که مغزشان را رادیو فردا وبی بی سی معلوم الحال به کار گرفته سرنوشت اسراییل غاصب را تغییر نخواهد داد راستی بیایید وعلم خود را در اختیار هم وطنان عزیزمان قرار دهید وعافیت طلب نباشید به خدا ثواب داره
    بقیه الله خیرلکم ان کنتم مومنین
    http://mhb90.blogfa.com/

10. تشکر

نوشته
    133
    مورد تشکر
    293 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    23
    آپلود
    0
    گالری
    57

نیشخند

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi61 نمایش پست
    بهت تبریک می گم که اینقدر بیکاری که تو یه روز13پست زدی و به جای جواب دادن هی خودتو به در و دیوار می زنی
    مرسی مدرک دادی که حداقلشش - هفت تا از پستای ایشون حذف شده !!!
    واس اینکه تو آمارشون هست :
    تاریخ عضویت 26/06/2009 مجموع پست ها 7 حضور 5 ساعت 42 دقیقه 7 ثانیه
    ویرایش توسط بيطرف : ۱۳۸۸/۰۴/۰۶ در ساعت ۰۱:۳۸

نوشته
    73
    مورد تشکر
    195 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    2

به نام خدا

نقل قول نوشته اصلی توسط زولقرننین نمایش پست
    دوست عزیز! مقام رهبری به جای اینکه به ملت فلسطین برای کشته شدن مردمشون تو فلسطین تسلیت بگن باید به مردم ایران برای کشته شدن جووناشون تو خییبونای این مرز و بوم تسلیت بگن!!!
    مثل اینکه به اندازه 12000 کیلومتری که از ایران فاصله دارید از حقایق هم به همون اندازه فاصله دارید.
    جوونایی که شما می فرمایید بسیاری شون به وسیله همین آزادیخواهان،دموکراسی خواهان و ...(اغتشاشگران)کشته شده اند.پلیس و دیگر نیروها در بسیاری از مواقع از استفاده از سلاح گرم منع شده بودند.البته جالب بود که رفتار آزادی خواهان و ... را با نیروی انتظامی-که جوونای همین مملکت هستند- می دیدید.
    در ضمن مقایسه با مردم فلسطین واقعا کاری عجیب بود که حاکی از همون فاصله ی نجومی از حقایقه.(البته امیدوارم مشکل فاصله از حقیقت باشه نه کتمان حقیقت)
    البته گفتنی ها بسیار است.که به امید خدا در آینده بخشی از آنان گفته خواهد شد.
    ویرایش توسط دلتنگ : ۱۳۸۸/۰۴/۰۶ در ساعت ۲۱:۱۱

نوشته
    676
    مورد تشکر
    2,599 پست
    حضور
    16 ساعت 28 دقیقه
    دریافت
    76
    آپلود
    0
    گالری
    27

نقل قول نوشته اصلی توسط shadi نمایش پست
    دوست عزیز حق داری عصبانی باشی اما نه از من! من خودم به زبان کنایه گفتم این تفاقیه که همیشه تو این سایت میافته ....شما تازه برخورد کردی با این روند ....
    قبل انتخابات کجا بودی ببینی .....
    بابا جون وقتی کلی از پستای من که یا طنز بوده و حتی سخنان آیت الله هادوی تهرانی که متعلق به همین نظام هستند و...سانسور بشه ....دیگه چه توقعی میشه داشت .....
    خبرهای نقل از چاخان نیوز رو میذارن فوری هم قفل میکنند تا کسی نره چاخان های مطالب رو رسوا کنه !!! ولی وای به حال آیدی کسی که دو تا نقد بنویسه !!! البته نقد دولت ....وگرنه شما فحشم بدی به کاندیداهای دیگه تشکر میکنن ازت !!!!
    چرا اینقدر بی انصافی می کنید ؟واقعا نامردیه.بنده خودم چند تا تاپیک در انتقاد به میرحسین داشتم که پاک شد.
    بنده از مدیران بسیار هم تشکر می کنم که با تندرویهای امثال بنده باز هم با سعه صدر ادامه می دهند.
    الهی و سیدی و مولای و ربی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک

صبرت علی حر نارک فکیف اصبر عن النظر الی کرامتک

ام کیف اسکن فی النار و رجائی عفوک

14. تشکرها 2

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری