صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تولد حقیقی از دیدگاه قرآن

شروع کننده موضوع

نوشته
    70
    مورد تشکر
    64 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

تولد حقیقی از دیدگاه قرآن

سلام دوستان.من امشب 26 ساله ميشم.فكر نمي كنم كسي از هديه گرفتن بدش بياد.من كه خيلي دوست دارم.ممنون مي شم هر كسي مي تونه يه جمله قشنگ امشب به من هديه بده.

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

تولد حقیقی از دیدگاه قرآن

سلام تولدتون مبارک
    امیدوارم خداوند عمر با برکت و عزتی بهتون عطاکنه و تولد صدو خورده ای سالگیتونم بگیرید
    به یه خانمی گفتن چند سالته ؟
    گفت : بیست و خورده ای .
    گفتن : خورده ایش یعنی چند سال ؟
    گفت ای بابا چیکار دارین یه ده بیست سالی هست دیگه
    حالا واقعا 26 سالتونه ؟ یا بیست و خورده ای ؟
    بازم ببینیمتون
    شاد باشید

3. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    70
    مورد تشکر
    64 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

شاد

ممنون خانم از دعاي خيرتون.25 سالم تموم شد .وارد 26 شدم

5. تشکر

نوشته
    1,251
    مورد تشکر
    2,255 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    10

شاد تولد حقيقي از نگاه قرآن

نقل قول نوشته اصلی توسط helen نمایش پست
    سلام دوستان.من امشب 26 ساله ميشم.فكر نمي كنم كسي از هديه گرفتن بدش بياد.من كه خيلي دوست دارم.ممنون مي شم هر كسي مي تونه يه جمله قشنگ امشب به من هديه بده.
    من هم تبريك مي گويم .ولي خدمت شما بايد عرض كنم اينجا كانون گفتمان قرآنيه .شايد خيلي جالب نباشه از فضاي بحثهاي قرآني دور شويم .
    برويم تولد حقيقي را درك كنيم .
    حال بفرماييد به نظر شما وساير دوستان ،تولد حقيقي از نگاه قرآن چيست؟

7. تشکر

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام
    فکر نمی کنم یه کمی شوخی یا تنوع در خلال بحث های جدی و استدلالی ما رو از فضای قرانی دور کنه همونطور که در انجمن های دیگه بعضا دیده میشه .
    موفق باشید

9. تشکر

نوشته
    13
    مورد تشکر
    20 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا
    سلام به همه
    من یك جمله زیبا هدیه میكنم كه به نظر بنده این جمله گفتنش وفهمیدنش باعث برطرف شدن خیلی مشكلات میشه وآن جمله كه شاید هم بدونید هین هستش
    بایاری خداوند پیروزی نزدیك است

به زبان عربی هم میشود:
    نصرمن الله وفتح قریب

نوشته
    45
    مورد تشکر
    84 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

من هم با نظر آقاي (شهيدان) موافقم .ولي نفهميدم اين دوستمان (يازهرا) با نظر كي موافقه آخه هم براي شهيدان پيام تشكر مي گذاره هم براي مدير انجمن اين تاپيك .

حالا لطف كنيد درباره تولد واقعي هم از نگاه قرآن مطالبتونو بنويسيد تا استفاده كنيم.از مدير انجمن هم تقاضا مي كنيم مارا در گرفتن اين پاسخ راهنمايي بفرمايند.
    ان هذاالقرآن يهدي للتي هي اقوم ويبشر المؤمنين ...

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

با عرض سلام خدمت همه دوستان
    درسته که اینجا کانون گفتمان قرانه و ما باید در این حوزه با دوستان و کاربران عزیز در تعامل باشیم اما فکر نمی کنید یک درخواست تبریک ساده و یک پاسخ ساده به کاربر عزیزی که تا حالا تمام پستهای ایشون نشان از عنایت محض به مسائل قرانی داشته _ اونهم در شرایطی که مدیران انجمنها همواره در هدایت بحثها به مجرای اصیل و قرانی اون ملزم هستند _ ما رو از فضای قرانی دور نکنه ؟!!!!
    در تمام انجمن زن تنها این تبریک ساده رو میبینید ، دوستان خیلی سخت نگیرند . ممنون از عنایتتون .
    تولد از دیدگاه قران هم به روی چشم در پست بعدی انشاءالله .

شروع کننده موضوع

نوشته
    70
    مورد تشکر
    64 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

تشكر و توضيح

سلام
    ممنون از دوستان عزيزم.من تو اين يكي دو روزه خيلي پيغام تبريك شنيدم.امسال تولدم با سالهاي قبل فرق داشت.اگه من ازتون خواستم به من جمله هديه كنيد به اين دليل بود كه فكر مي كردم مي تونم چندتا حديث يا جمله قرآني كه به حال و هواي اين روز من نزديكه هديه بگيرم.ممنون خانم مشكات.من با شما در نمايشگاه قران اشنا شدم و با اين سايت از طريق شما.ممنون كه ثابت كرديد در مورد شما اشتباه نكردم.بقيه دوستان هم ببخشند كه براي چند ثانيه از بحث هاي قراني دورشون كردم.من بزرگترين هديه امسالم رو از خداي قران گرفتم.

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا
    سلام ما درباره ولادت – یا همان تولد – در قران کریم آیاتی داریم که به مسائل مختلفی مثل اینکه خداوند نه زاده شده و نه میزاید یا درباره ولادت حضرت عیسی (ع) یا انبیاء دیگر نیز آیاتی وجود دارد اما در خصوص تولد حقیقی از دیدگاه قران کریم بیشتر موضوع احیاء قلوب و احیاء بواسطه ایمان مطرح است .
    در آیه 122سوره مبارکه انعام آمده است (( اومن کان میتا فاحییناه و جعلناله نورا یمشی به الناس ...)) ( آیا کسی که مرده دل بود و زنده اش گردانیدیم و برای او نوری پدید آوردیم تا در پرتو آن در میان مردم راه برود ...)
    علامه طباطبایی در توضیح این آیه می فرمایند که مراد از زنده کردن یک انسان آفریدن یک انسان زنده و یا زنده کردن یک انسان مرده نیست بلکه مراد چیزی است که در عرف عقلا احیا شمرده می شود ... خداوند در کلام مجیدش از این تعبیرات آورده است مثلا هدایت را احیا شمرده است – مثل آیه فوق _ پس به حکم این آیه کسی که گمراهی را به سوی ایمان راهنمایی کند او را زنده کرده است 1
    این آیه مثلی است برای هر مومن و کافری زیرا انسان قبل از آنکه هدایت الهی دستگیریش کند شبیه میتی است که از نعمت حیات محروم است و حس و حرکتی ندارد و پس از آنکه موفق به ایمان شد و ایمانش مورد رضایت پروردگارش هم قرار گرفت مانند کسی است که خداوند او را زنده کرده است .2
    بنابر این احیاء قلوب بواسطه ایمان را می توان به نوعی ، ولادت دانست که از راههای مختلفی چون ایمان آوردن ، توبه از گناهان گذشته و بازگشت به سوی خدا و ... بوجود می آید همانگونه که در روایتی از رسول اکرم (ص) نیز آمده است ( التائب من الذنب کمن لا ذنب له ) ( توبه کننده از گناه مانند کسی است که گناه ندارد ) 3 .

1 – ر. ک : المیزان ، ج 5 ، 519
    2 – همان ، ج 7 ، ص 464 .
    3 – میزان الحکمه ، ج 1 ، ص 338 .

خدمت خواهر خوبم هلن عزیز عرض میکنم که اون چند تا روایتی هم که خواستید بروی هردو چشم تقدیم می کنم .
    موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری