جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: در حدیث قدسی خداوند به حضرت موسی فرموند : .... بر حسین گریه کنید !!!
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۱۶:۴۲ #1
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
در حدیث قدسی خداوند به حضرت موسی فرموند : .... بر حسین گریه کنید !!!
به نام خداوند یکتا
سلام بر دوستان حسین و منتظران مهدی حسین
در حدیث قدسی آمده که خداوند به حضرت موسی (علیه السلام) فرموند : ای موسی ! هر یک از بندگانم در زمان شهادت فرزند مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) (روز عاشورا) گریه کند یا حالت گریه به خود بگیرد و بر مصیبت سبط پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) تعزیت گوید همواره در بهشت خواهد بود.
مستدرک سفینه البحار، ج7، ص235)
هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)
و سپس حضرت صادق سلام الله عليه فرمودند:
همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود ميرسد
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۱۶:۵۱ #2
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
امام صادق (علیه السلام) می فرماید : مجلس گرفتن شما را من دوست می دارم . در مجالس خود « امر ما را » زنده بدارید . خداوند رحمت کند کسی که امر ما را زنده بدارد.
وسایل الشیعه، ج10، ص235)
هنگامي كه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد، چهل صبح به درگاه الهي "ضجه" و "گريه" كردند. پس خداوند به موسي و هارون وحي كرد كه آنها را از ظلم فرعون نجات دهند. پس [به واسطه اين دعا] خداوند 170 سال از دوران عذاب آنها را از بين برد (و در فرجشان تعجیل شد)
همينگونه شما (شیعیان) نيز اگر عمل نمائيد، خداوند فرج ما را خواهد رسانيد و اگر چنين نكنيد، امر به انتهاي خود ميرسد
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۱۷:۰۶ #3
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
اصل تسلیت گفتن در شرایط مصیبت و اندوهی که بر کسی وارد شده در اسلام مستحب است.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) : هرکس مصیبت دیده ای را تسلیت گوید ، پاداشی همانند او دارد.
(سفینةالبحار، ج2، ص188 )
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۱۹:۲۴ #4
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
امام حسین علیهالسلام و آیه تطهیر
به اتفاق علمای شیعه و سنی مفهوم اهل بیت در آیه: «انّما یریدُ اللّهَ لِیُذهِبَ عنکم الرِّجْسَ اهلَ الْبَیْتِ و یُطهّرکُم تطهیرا» شامل امام حسین علیهالسلام نیز میشود. علامه «بهجت افندی» از علمای اهل سنت در اینباره مینویسد: «امّت اسلامی بر این مطلب متفقند که این آیه در شأن پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوس م و علی علیهالسلام و فاطمه علیهالسلام و حسن علیهالسلام و حسین علیهالسلام نازل شده است» از ام سلمه نقل میکنند که گفته است: «این آیه در منزل من بر پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوس م نازل شد و رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوس م مصداق آن را علی و فاطمه و حسن و حسین علیهماالسلام ذکر کردند. من عرض کردم آیا من نیز مصداق این آیه هستم؟ حضرت فرمودند: تو در طریق خیر و منزلت خاصّ خودت قرار داری؛ اما مصداق اهلبیت نیستی».
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۲۱:۱۱ #5
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
خداوند متعال در حدیث قدسی خطاب به پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوس م میفرمایند: «ای محمّد من حسین را نگهبان وحی قرار دادم و او را با شهادت عزیز و گرامی داشتم»، و این مؤید صادقی بر این مدعا است.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۲۱:۲۲ #6
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
همچون انبیا از غیر خدا نمیترسید
او این ویژگی را در گفتار و کردار ثابت کرد. قرآن کریم در مورد انبیاء میفرماید: «الذین یبلغون رسالات الله و یخشونه و لایخشون احدا الاالله (80) » ; «آنان که رسالتهای الهی را رسانند و از او میترسند و جز خدا از کسی نمیترسند.» و امام حسین علیه السلام فرمود: «لو لم یکن فی الدنیا ملجا و لا ماوی لما بایعتیزید بن معاویة (81) ; اگر در دنیا هیچ پناهگاهی وجود نداشته باشد [باز هم] با یزید بن معاویه بیعت نخواهم کرد.»
و در مورد یزید بن معاویه میفرماید: «یزید رجل شارب الخمر، قاتل نفس المحترمة، معلن بالفسق مثلی لایبایع مثله (82) ; یزید مردی است که شراب مینوشد، نفس محترمه را به قتل میرساند، تظاهر به فسق میکند، مثل منی با مثل اویی بیعت نمیکند.»
در مکتب حسینی ترس با ارزش، ترس از خداست نه ترس از غیر خدا، لذا حضرت در دعای معروف عرفه، ترس از خدا را طلب مینماید: «اللهم اجعلنی اخشاک کانی اراک; خدایا مرا چنان قرار ده که از تو بترسم، [چنانکه] انگار تو را میبینم.»
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۲۱:۲۳ #7
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
مثل انبیای عظام الهی، اهل جهاد و شهادت بود:
قرآن کریم میفرماید: «کاین من نبی قاتل معه ربیون کثیر (83) » و آن حضرت، سید الشهداء لقب گرفتهاند، در حالی که تا قبل از واقعه عاشورا حضرت حمزه، عموی پیامبر به دلیل شهادت خاص در جنگ احد، به نام «سیدالشهداء» معروف بودند
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۰۹, ۲۱:۲۳ #8
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
همانند انبیاء از اصلیترین احیاکنندگان امر به معروف و نهی از منکر بود.
قرآن کریم انبیاء الهی را آمران به معروف و ناهیان از منکر دانسته و میگوید دشمنان انبیاء آنها را به خاطر این ویژگی به شهادت میرساندند. «و یقتلون الذین یامرون بالمعروف و ینهون عن المنکر (86) » ; «کسانی را که امر به معروف و نهی از منکر میکنند، میکشند.» و در اینکه از اهداف عمده نهضت عاشورا احیای این فریضه الهی بود، بین تحلیلگران هیچ جای شک و شبههای نیست، چراکه آن حضرت فرموده است: «ارید ان آمر بالمعروف و انهی عن المنکر (87) ; میخواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم.»
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۰, ۱۱:۱۸ #9
- نوشته
- 1,076
- مورد تشکر
- 1,088 پست
- حضور
- 1 روز 7 ساعت 22 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
15
عمده نهضت عاشورا احیای این فریضه الهی بود،
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۱/۱۶, ۲۲:۵۴ #10
- نوشته
- 28
- مورد تشکر
- 33 پست
- حضور
- 7 ساعت 52 دقیقه
- دریافت
- 52
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ایا تاکنون فکر کرده اید که چرا خداوند به موسی میگوید بر امام حسین گریه کن در حالی که هنوز حادثه ای اتفاق نیفتاده و موسی(ع) نیز جسم مبارک امام حسین را ندیده است.
برای یافتن جواب به سراغ احادیث پیرامون عزم اولوالعزم من الرسل بروید و اینکه عزم انها در قبال چه موضوعی بوده است
اي واي! من هم عهد خودم را فراموش کردم، ما به دنيا به جستجوي اهل بيت(ع) آمده بوديم، ما به دنيا به نصرت اهل بيت(ع) آمده بوديم، ولي مشغول زندگي خودمان شديم
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری