صفحه 1 از 4 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: چرا من شیعه بدنیا آمدم؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    18
    مورد تشکر
    41 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    1
    گالری
    0

چرا من شیعه بدنیا آمدم؟

سلام
    یه سوالی همیشه توی ذهنم است کسی می تونه جوابش رو بده؟
    می خوام بدونم چرا من نوعی شیعه بدنیا اومدم توی تکمیل ترین دین و شیعه ولی یکی دیگه توی آفریقا بدنیا می آید نه می دونه اسلام چیه نه شیعه؟چه فرقی بین انسان ها وجود دارد که اینقدر با هم متفاوتند اونم از روز اول تولد؟
    آیا اینکه می گن قبل از تولد دنیای زر وجود دارد و توی اون دنیا اینها معلوم می شه درسته؟
    لطفاً، مرا راهنمایی کنید تا جواب سوالم را پیدا کنم.با تشکر
    یا ایها الذین امنو اتقو الله و لتنظر نفس ما قدمت لغد و اتقوالله ان الله خبیر بما تعملون (حشر/18)
    ای کسانیکه ایمان آورده اید از مخالفت خدا بپرهیزید و هر کس باید بنگرد تا برای فردایش چه چیز از پیش فرستاده و از مخالفت خدا بپرهیزید که خداوند به آنچه انجام می دهید آگاه است

نوشته
    1,183
    مورد تشکر
    1,666 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ما روایت داریم که
    کل مولود یولد علی الفطرة
    هر انسانی که متولد می شود بر دین فطری (مسلمان ) متولد می گردد این پدر و مادر او هستند که او را مسیحی یا یهودی می کنند
    بنابراین مسلمان و شیعه بودن ما طبیعی است یعنی آن چیزی هستیم که باید باشیم و در تربیت ما انحرافی از دین فطری صورت نگرفته است اما کسانی که بر ادیان دیگر هستند در زمینه تربیت ، خانواده آنها را به مسیر یهودیت یا مسیحیت سوق داده اند

مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

به دنیا اومدن ما در شرایط مختلف دال بر تفاوت و برتری نیست. افرادی که در شرایط به ظاهر بهتر رشد می کنن کار دشوار تری رو دارن.
    نهایتا همه چیز به خدا خواهی ما بستگی داره. یکی تو آفریقا پیدا میشه که از یه طریقی مسلمان میشه. یه عده هم مثل... فقط مسلمان زادگی رو یدک می کشن ، من به این ایمان دارم که هر کس از خدا بخواد بدست میاره.
    از جهت دیگه به قول سارا درصد خیلی بالاییش بر می گرده به پدر و مادر. اگر شما در یک خانواده مسیحی بودین خوب مسیحی زاده به حساب میومدینو حالا هم مسلمان زاده. اینجاست که خدا بین کسانی که به دنبال حقیقت میرن با کسانی که نمی رن فرق قائل میشه. زمانی که شما خودتون تصمیم می گیرید چه راهی درست هست در اون زمان هست که درگه فرقی نمی کنه در چه شرایطی باشید.

4. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    18
    مورد تشکر
    41 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    1
    گالری
    0

راجع بع دنیای زر چطور اطلاعاتی دارید؟
    یا ایها الذین امنو اتقو الله و لتنظر نفس ما قدمت لغد و اتقوالله ان الله خبیر بما تعملون (حشر/18)
    ای کسانیکه ایمان آورده اید از مخالفت خدا بپرهیزید و هر کس باید بنگرد تا برای فردایش چه چیز از پیش فرستاده و از مخالفت خدا بپرهیزید که خداوند به آنچه انجام می دهید آگاه است

نوشته
    168
    مورد تشکر
    413 پست
    حضور
    8 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

لاَ تُكَلَّفُ نَفْسٌ إِلاَّ وُسْعَهَا(سوره : البقرة آیه : 233 )

هيچ کس بيش از قدرتش مکلف نمی شود .

این یعنی اینکه شما ومن که در خانواده شیعه به دنیا آمدیم اگر گناهی انجام دهیم پوستمان را می کنند در حالی آن بچه ای که توی صحرای برهوت به دتیا می آید اگر کار خلافی کند میگویند نمی دانسته یا دینی بر او عرضه نشده هر چند که فطرتش هم او را راهنما است.
    حداقل کمتر اورا اذیت می کنند ولی من و شما چه بهانه ای داریم.

قال الله تعالی

اليس الله بكاف عبده

آيا خداوند براي بنده كافي نيست

تلاش کن چیزی را که دوست داری بدست آوری
    وگرنه مجبور می شوی
    چیزی را که بدست آوردی دوست داشته باشی

نوشته
    1,426
    مورد تشکر
    5,443 پست
    حضور
    16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    2
    گالری
    107

گفتی شیعه اولا باید افتخار کرد که شیعه بدنیا اومدیم چون که امروزه این شیعه ها هستند که همه جا پیروز هستند همه جا حرف اول رو میزنن باور ندارین برین یه سر به کشورای دیگه بزنین البته هم شیعه خوب هست هم بد مثل برادرای سنی بعضیاشون اینقدر خوبند بعضیاشونم وای وای وای اما برادرای سنیمان مثل ما شیعه ها اتحاد ندارن الانه در کشور ایران همه شیعه هستند البته تکو توکی سنی وجود داره حرف اینه که در همه جا الان حرف سر شیعست چون خوب تونسته خودشو از ابو گل دربیاره اگه یه نگاهی به اتحاد ایرانیان و اتحاد کشورای دیگه بندازین منظورما خوب میفهمین

نوشته
    90
    مورد تشکر
    30 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط sakhosh نمایش پست
    سلام
    یه سوالی همیشه توی ذهنم است کسی می تونه جوابش رو بده؟
    می خوام بدونم چرا من نوعی شیعه بدنیا اومدم توی تکمیل ترین دین و شیعه ولی یکی دیگه توی آفریقا بدنیا می آید نه می دونه اسلام چیه نه شیعه؟چه فرقی بین انسان ها وجود دارد که اینقدر با هم متفاوتند اونم از روز اول تولد؟:gig:
    آیا اینکه می گن قبل از تولد دنیای زر وجود دارد و توی اون دنیا اینها معلوم می شه درسته؟
    لطفاً، مرا راهنمایی کنید تا جواب سوالم را پیدا کنم.با تشکر

سلام .

بله در عالم زر تمام اين اتفاقات رقم خورده . حديث مفصلي از امام صادق عليه السلام داريم كه اين چيزا رو توضيح ميده . چرا من شدم شيعه ؟ چرا اون شخص ميشه سني ؟؟؟ دين و مذهب حق يكي است و اونم شيعه است . ولي حالا چرا خدا يكي رو بچه شيعه متولد ميكنه ولي يكي ديگه رو بچه ناصبي و بچه سني ؟؟

اگه بگيم خدا همينجوري يكي رو گذاشته اين ور دنيا و يكي ديگه رو گذاشته اون ور دنيا و يكي رو شيعه و يكي رو مسيحي و يكي رو سني و ... كرده كه اين عين ظلمه . چه فرقي هست بين من و ديگران كه تازه متولد ميشم كه من از اول زندگي با نام حسين و تربت حسين دهن باز ميكنم و سني ها و ديگران نه ؟؟

روايتش خيلي مفصله .
    خيلي كوتاه خلاصه اش ميكنم . خدا در عالم زر همه ي ادم هايي كه از اول خلقت تا روز قيامت قرار بود افريده بشند رو افريد البته نه جسما . و به همه ي اونها عقل و اختيار رو داد . بعد فرمود"" أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى‏ شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلينَ الأعراف : 172

آيا من پروردگارتان نيستم؟ گفتند: آرى، گواهى مى‏دهيم. تا در روز قيامت نگوييد كه ما از آن بى‏خبر بوديم. (172)

همه گفتيم بله تو خداي و رب و پروردگار مايي . اتش را خلق كرد . گفت هر كسي من رب و خالق اويم خود را به داخل اتش بيندازد .
    اولين كسي كه دوان دوان خود را به داخل اتش پرت كرد پيامبر عظيم الشان اسلام حضرت محمد صلي الله عليه واله وسلم بود و پشت سر ايشان اميرالمومنين و بقيه ائمه و بعد از اينها پيامبران و ... خود را به داخل اتش انداختند .
    كساني كه در اين دنيا با ايمان هستند در عالم زر خود را به داخل اتش انداختند .
    انجا بود كه خدا مومنين را در اين دنيا مشخص كرد .

حال سوال اين است كه پس ما در اين دنيا مجبور هستيم . پاسخ خير . خدا دوباهر ما را در اين دنيا با عقل و اختيار افريد تا كساني كه در ان دنيا به داخل اتش نرفتند دوباره فرصت براي جبران داشته باشند و نيز براي كساني كه به اتش رفتند ولي قدم زنان و خيلي اهسته به داخل اتش رفتند فرصتي دوباره هست كه جبران ان عقب ماندگي را بكنند .

روايت خيلي مفصل است .
    ویرایش توسط امير مهدي : ۱۳۸۷/۱۱/۱۴ در ساعت ۰۰:۰۹
    عبادت بي ولايت حقه بازي ست
    اساس مسجدش بت خانه سازي ست

چرا سني نميخواهد بفهمد
    وضوي بي ولايت آب بازي ست

يا علي حيدر مدد

9. تشکرها 5

نوشته
    303
    مورد تشکر
    665 پست
    حضور
    4 ساعت 41 دقیقه
    دریافت
    25
    آپلود
    45
    گالری
    0

السلام علیک یا سید الشهداء
    چرا من شیعه به دنیا اومدم؟!
    چون خدا خیلی دوست داشته!
    پس سعی کنیم جواب محبت خدا رو بدیم!
    ------
    یه سوال: در باره ی عالم زر توضیح مفصل بدهید لطفا!
    من اولین باره که اسم عالم زر رو می شنوم!
    یا علی
    صافات

.
    "بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه ی عشق تر است."
    .

اولین انجمن تخصصی ضد صهیونیسمی {کلیک کنید}

11. تشکر

نوشته
    90
    مورد تشکر
    30 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط .:صافات:. نمایش پست
    السلام علیک یا سید الشهداء

چرا من شیعه به دنیا اومدم؟!
    چون خدا خیلی دوست داشته!
    پس سعی کنیم جواب محبت خدا رو بدیم!
    ------
    یه سوال: در باره ی عالم زر توضیح مفصل بدهید لطفا!
    من اولین باره که اسم عالم زر رو می شنوم!
    یا علی

صافات

عالم زر عالمي است كه خدا در ان عالم قبل از ما عهد ربوبيت خود را گرفت است .
    اين ايه اي كه نوشتم مربوط به عالم زر است .

من از شما سوال ميپرسم . شما اين قدر به حضرت ابا عبد الله الحين علاقه داري و در كل شيعه به دنيا اومدي .
    چرا ؟ مگه تو چه فرقي با ديگر ادم ها داري ؟ مسلما كساني كه ولايت اميرالمومنين عليه السلام رو قبول كردند فقط به بهشت ميرند . پس تكليف اون سني چي ميشه ؟ ايا خدا العياذ بالله بهش ظلم كرده ؟ چرا اون رو در يه خانواده شيعي متولد نكرده ؟

اگه بگي چون خدا دوستم داشته يعني اينكه خدا اونها رو دوست نداشته و بهشون ظلم كرده ؟
    اصلا و ابدا چنين نيست .

ايا خدا بين ما و ديگران بدون هيچ مرجهي فرق گذاشته ؟ همين جوري الا بختكي و شانسي ما ها رو يكي مونو شيعه كرده و انداخته وسط بهشت و يكيمونو سني و مسيحي و يهودي و گاو پرست و .... كرده و انداخته وسط جهنم ؟؟؟؟؟

حتما حكمتي داره . در اصول كافي در باب عقل و جهل اين روايات اومده .

ماها تماما اونجا بود كه خودمونو نشون داديم . خودمونو پرتاب كرديم . البته بعضي ها دير تر خودشنو پرتاب كردند داخل اتش كه بر اساس همين قضييه درجات ايمان مومنين هم فرق ميكنه در اين دنيا . اما خداوند دوباره همه ماها رو اورد به اين دنيا تا فرصت جبران باشه براي همه . براي اونهايي كه خودشونو نينداختند داخل اتش و الان از دستورات خدا پيروي كنند و نيز فرصتي براي همون مومنين هم هست كه جبران اون تاخير در انداختن خود در اتش و اطاعت از فرمان خدا داشتند رو بكنند .
    عبادت بي ولايت حقه بازي ست
    اساس مسجدش بت خانه سازي ست

چرا سني نميخواهد بفهمد
    وضوي بي ولايت آب بازي ست

يا علي حيدر مدد

13. تشکرها 2

نوشته
    191
    مورد تشکر
    78 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوست عزیزم دوباره سلام! امیر مهدی جان خیلی قشنگ توضیح داد در مورد عالم زر و این چیزها که راستش من خیلی تو قیدش نیستم! نمی گم وجود نداره اما هنوز به این نتیجه نرسیدم که دونستن این چیزا به ایمان کمک می کنه .
    خیلی جالب شد طبق حرف دوست عزیزم امیر مهدی ما یه جورایی داریم در مکان هایی زندگی می کنیم که پیشینیانمون برامون رقم زدند! یعنی در واقع با این جملات :
    حال سوال اين است كه پس ما در اين دنيا مجبور هستيم . پاسخ خير . خدا دوباهر ما را در اين دنيا با عقل و اختيار افريد تا كساني كه در ان دنيا به داخل اتش نرفتند دوباره فرصت براي جبران داشته باشند و نيز براي كساني كه به اتش رفتند ولي قدم زنان و خيلي اهسته به داخل اتش رفتند فرصتي دوباره هست كه جبران ان عقب ماندگي را بكنند .
    به ما ثابت میشه که خدا یک بار پدر من رو آفریده و مورد آزمایش قرار داده و بار دوم بسته به میزان نمره بدست آمده از آزمایش اول دوباره آزمایش میکنه و این بار احتمالا نتیجه قطعی گرفته میشه.
    اینجا دو مطلب وجود داره و اون اینکه در صورت وجود چنین فرضیه ای ما در یک سیکل وجود داریم که خداوند مارو امتحان میکنه و بسته به عملمون دوباره در دنیا به صورت دیگه ظاهر میشیم .
    مورد دوم اینکه یاد حرف عیسی رو یادم اومد که گفت همه ی ما گناه کار به دنیا میایم و با توبه و ایمان دوبارمون به خداست که پاک میشیم و میتونیم پاک زندگی کنیم و اینجا دیگه فرقی نمی کنه شما مسیحی زاده و یا مسلمون زاده و یا یهودی زاده باشید بلکه فقط مهم اینه که بدونین گناه کارید به واسطه گناهان پیشینیانتون . که اینجا دقیقا میشه نقطه اشتراکی که متاسفانه بعضی از به اصطلاح علما و اندیشمندان اسلامی قبولش ندارن.
    در کل میزان سنجش شما برای خدا خود شمایید و این یعنی از هر کس به حئ توان بازخواست کردن! به عنوان مثال خدا میدونه قدرت کنترل قوه ی جسمانی شخص x چقدره و بیش از اون حد انتظار نداره !! خدا از ما انتظار داره تا آخرین حد توانی انجامشس ندیم ولی اگه از توانتون خارج شد راه ازدواج رو میزاره که اونم شرایطی داره و اون رو هم خدا تعیین کرده و هم عقل انسان ها میتونه بفهمه و در مورد تصمیم بگیره!!! در کل اینکه شما یا دیگری شیعه هستین به این معنی نیست که خدا از شما انتظار ماورا داره!! فقط زمانی که شخصی مثل پدر شما ،، شمارو دوست داره از شما یسری انتظارات داره که باید براورده کنین چرا که نور چشم پدرتون هستین و براش خیلی عزیزین و حالا شما می تونین انجام بدین یا ندین ! در واقع می تونین خودتون رو عزیز نگه دارین و یا ندارین ! همه چیز به خودتون و ایمانتون بستگی داره

صفحه 1 از 4 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری