-
۱۳۸۷/۱۰/۱۲, ۰۹:۵۲ #1
- تاریخ عضویت
دي ۱۳۸۷
- نوشته
- 2
- مورد تشکر
- 7 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در خواست مهریه در خارج از ایران
با سلام من چند سوال دارم.من 10 سال هست سوئد زندگی میکنم.ولی در ایران ازدواج کردم (در حال حاضر نیز در ایران به سر می بریم)بعد از اون به سوئد اومدیم .الان 2 سالی که من و همسرم طلاق سوئدی گرفتیم و جدا زندگی می کنیم.و طبق قا نون سوئد باید تمام اموال و دارایی تقسیم گردد.که این کار رو ما کردیم وتمام اموال بین ما تقسیم شده ..همسر من همزمان رفته ایران و مهرشو به اجرا گذاشته و منو ممنوع خروج کرده ومن الان 4 ساله که فامیلم رو تو ایران ندیدم ولی ایشون ایران نمیاد چون تمام فامیلش اینحا هستن وایران کسی رو نداره...ایشون به هیچ وجه با من کنار نمیاد ومیگه من 1000 سکه رو میخوام .هرچی من میگم که تو که نصف اموال منو صاحب شدی اون میگه نه و قبول نمی کنه.من تو این مدت با یک مشاور تو ایران تماس داشتم .وبه گفت که من اگه این نامه که توش اموال تقسیم شده رو بیاری ایران اجراییه ثبت ایران قبول میکنه که ایشون به حق و حقوقش رسیده و دیگه نمیونه ادعایی داشته باشه.حالا به نظر شما من میتونم این کارو انجام بدم.1. ما هر دو 2 تا تابعیت داریم ایرانیو سوئدی و محل اقامت هر دوی ما سوئد میباشد.2.محل ازدواج ایران است.3.من هنوز ایشون رو طلاق ندادم ایرانی . من میخوام ولی ایشون میگه من مهرمو میخوام.4.سفارت و کنسول اینجا هیچ کمکی نمیکنند و میگن از ایران باید اقدام گردد.5.من که ممنوع خروج هستم.6. ایا میشه در ایران به طلاق سوئدی استناد کرد و گفت که ایشون به چون محل اقامتش سوئد میباشد و بر طبق قا نون سوئد ایشون نصف اموال منو گرفته.و حالا از طریق قا نون ایران میخواد مهریشو هم بگیره.با تشکر
ویرایش توسط arya1 : ۱۳۸۷/۱۰/۱۲ در ساعت ۱۰:۰۶
-
-
۱۳۸۷/۱۰/۱۲, ۱۰:۵۳ #2
با سلام و احترام
نظر به اینکه موضوع نکاح و طلاق از موارد احوال شخصیه می باشند ، مطابق ماده 5 قانون اجازه مبادله عهدنامه اقامت و تجارت و بحرپيمايي منعقده بين دولتين ايران و سوئد اتباع هر يك از طرفين متعاهدين در خاك مملكت متعاهد ديگر در مسائل مربوطه به احوال شخصيه اتباع دولت سوئد در ايران و اتباع دولت ايران در سوئد تابع قوانينمملكت متبوعه خود هستند. و باستناد این عهدنامه دولت (حکومت) سوئد میبایست در خصوص موضوع طلاق قوانین ایران را مورد توجه و بر اساس آن به پرونده طلاق رسیدگی مینمود مگر اینکه شما از تابعیت ایران خارج شده باشید که با عنایت به نوشته خودتان تابعیت سوئدی بصورت مضاعف دارید اما ترک تابعیت ایرانی صورت نگرفته است .
علی ایحال نظر باینکه مطابق قانون ایران شما ایرانی محسوب میشوید و میبایست دولت سوئد به عهدنامه مذکور عمل مینمود و قوانين ایران مربوط به احوال شخصيه از قبيل نكاح و طلاق و اهليت اشخاص و ارث در مورد كليه اتباع ايران و لو اينكه مقيم در خارجه باشند مجري خواهد بود. و نیز متقابلا اتباع خارجه مقيم در خاك ايران از حيث مسائل مربوطه به احوال شخصيه و اهليت خود و همچنين از حيث حقوق ارثيه در حدود معاهدات مطيع و مقررات دولت متبوع خود هستند لذا باید میزان پرداختهای موصوف را با مدرک رسمی مشخص نموده تا در پرونده مطروحه در ایران مورد لحاظ قرار گیرد.
ناگفته نماند برابر شرایط ضمن عقد (اگر امضا نموده باشید) چنانچه طلاق به درخواست زوجه نباشد نیمی از دارائی زوج که در زمان زندگی مشترک حاصل شده به زوجه تعلق میگیرد و در پرسش خود مشخص نکرده اید طلاق سوئدی به درخواست شما یا همسرتان بوده است . در هر حال پرداختهای انجام شده مذکور در سوئد قابل کسر از میزان مطالبات همسرتان در ایران میباشد.
در پناه حق پایدار باشید
چشمی که وقف ماتم ارباب عالم است
در روزگار,روز و شبش چون محرم است
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۵, ۰۱:۳۷ #3
احتراما
یک شما با دادن وکالتنامه تام الاختیاربه فامیل درجه یک مانند برادر خواهر مادر پدر یا نماینده و قائم مقام قانونی خودتان که من الجمله اختیار وکیل و حق امضا که توسط شما و بوسیله کنسولگری ایران در سوئد یا سفارت انجام میشود و ارسال تمامی مدارک و حکم دادگاهبه ایشان در ایران به یک وکیل متبحر دادگستری با تمام مدارک جهت عقد قرارداد و مشاوره و در معیت وکیل دادگستری مراجعه به دادگاه یا دادستانی فعلا رفع توقیف شما خواسته شود تا در ایران پیگیری شود.
(قران الکریم)
وَ يُستحَبُ لذوى المُُرُوئات ، التوكيل فى المُنازعات
وکیل پایه یک دادگستری بشماره پروانه7638
وکیل و عضو کانون وکلای بین الملل بشماره پ 1029190
http://ghavamin.mihanblog.comدر صورت لزوم به مشاوره حقوقی یا وکالت یا داوری داخلی یا بین الملل با ایمیل یا به سایت دپارتمان حقوق بین الملل مراجعه نمایید.
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری