-
۱۳۸۶/۰۸/۲۰, ۱۷:۳۳ #1
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
میلاد آفتاب سبز قم مبارك
به نام خدا با سلام
ولادت با سعادت عمه سادات ، خانم فاطمه معصومه (س) را خدمت همه کاربران و دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم عنایات خاص بانوی پر مهر قم شامل حال هممون بشه .
خوش به حال کسانی که اهل قم هستن ...
خوش به حال کسانی که هر روز قبل از شروع کارروزانه روشون رو به سمت حرم میکنن و به خانم سلام میدن ...
خوش به حال کسانی که هر وقت دلشون میگیره زود بلند میشن و شال و کلاه میکنن و حرم میرن ...
خوش به حال اونایی که همیشه یه گوشه ای رو برای خودشون توی حرم دختر آفتاب دست و پا میکنن ...
خوش به حال اونایی که سال تحویلشون ، قدر و عاشوراشون ، فاطمیه و سیزده رجبشون ، فطر و قربون و غدیرشون همیشه یه گوشه حرمه ...
کسانی که در قم زندگی میکنن و توی هر موقعیتی یه پاشون تو حرم خانمه ، تکرار این آمد و شد ها به حرم رو به حساب روزمره گیها نذارن ...باور کنین خیلی عنایته ... خیلی ...
پس امشب و فردا که حرم مشرف میشین یادتون باشه :
برای کسانی که حسرت به دل نیم ساعت یه گوشه حرم هستن ...دعا کنین...
برای کاربرای خوب وصمیمی این کانون که دستشون از راه دور به ضریح نمی رسه و دلشون به ضریح گره خورده ... دعا کنین ...
برای دوستان گلمون که توی نمایشگاه قران باهم آشنا شدیم وساعاتی رو باهم صحبت کردیم و دوست شدیم و دوست موندیم ... دعاکنین ...
برای تمام دوستانی که همیشه توی این کانون بحث میکنن و به فضای اون صمیمیت می بخشن ، از هم گاهی دلخور میشیم و گاهی از همدیگه تشکر میکنیم ، گاهی سوال میکنیم ، گاهی جواب میدیم ... دعاکنین ...
فردا میلاد باسعادت نور چشم ائمه و کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) است که روز ملی دختران نام گرفته .به همین مناسبت ضمن تبریک این میلاد مبارک و آرزوی براورده شدن آرزوهای خوب همه شما دوستان ازتون دعوت می کنم این پست رو با یک جمله یا شعر، تبریک ، نقل روایت یا هر چیزی که بوی آفتاب سبز قم رو میده ادامه بدین .
موفق باشید.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۰, ۱۷:۴۸ #2
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
[QUOTE=fatememeshkat;3296]به نام خدا با سلام
ولادت با سعادت عمه سادات ، خانم فاطمه معصومه (س) را خدمت همه کاربران و دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم عنایات خاص بانوی پر مهر قم شامل حال هممون بشه .
خوش به حال کسانی که اهل قم هستن ...
خوش به حال کسانی که هر روز قبل از شروع کارروزانه روشون رو به سمت حرم میکنن و به خانم سلام میدن ...
سلام دوستان
اینهم سهم من در این ایام مبارك
كوير براى حضورت نورانى مى شود وپنجره هابه شوق رويت، نيمه شبى رابه سوى خورشيد باز نمى شوند . كوچه پس كوچه هاى قم به يمن حضورت نورانى مى شوند و سروهاى آزاد به احترامت قيام مى كنند.آرام آرام، بر پهنه كوير حضور پرولايت شكوفه مى دهد ; غربت به يمن غريب معنامى يابد.
دلم مى خواهد برايتان از بانويى سخن بگويم كه خيال سبزتان نيمه شبى بر اقامه سبزش سلام مى دهدو در آينه حرمش چهره آرايد.
برايتان از بانويى سخن مى گويم كه همانند زينب (س) كه براى قيام قربانى داد و خورشيد عاشورا را با صبرش تعريف كرد، او هم با قدمهاى پرحياتش، به سرزمين كويرى قم حيات بخشيد ودر رگ ايرانيان خون حمايت از ولايت را جارى ساخت.
برايتان از بانويى سخن مى گويم كه به يمن حضورش، شهر قم، مركز صدور علم ودانش علوى شد و محل رشد وبالندگى .
برايتان از بانويى سخن مى گويم كه بارگاه زيبايش، پناهگاه دل هاى عاشقى است كه شب هاى چهارشنبه در جمكران بيتوته مى كنند. به نيابت از شيعه در نيمه شب هاى كويرى قم، سربرآستان حرم حضرت دوست مى سايند، و براى ظهور گل نرگس دعا مى كنند و از بانوى كرامت، براى شكوفه دادن درخت اجابت استمداد مى طلبند.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۰, ۱۹:۳۶ #3
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
میلاد بانوی آب و آفتاب حضرت فاطمه معصومه(سلام الله) تبریک و تهنیت باد.
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۰, ۲۱:۱۲ #4
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
روزى جمعى از شيعيان به قصد ديدار حضرت موسى بن جعفر عليهالسلام و پرسيدن سوالاتى از ايشان به مدينه منوره مشرف شدند. چون امام كاظم عليه السلام در مسافرت بود، سوالات خود را به حضرت معصومه كه در آن هنگام كودكى خردسال بيش نبود، تحويل دادند. فرداى آن روز براى بار ديگر به منزل امام شرف حضور پيدا كردند، ليكن هنوز ايشان از سفر برنگشته بود. چون ناگزير به بازگشت بودند، مسائل خود را مطالبه نمودند تا در مسافرت بعدى خدمت امام برسند. غافل از اين كه حضرت معصومه جواب پرسشها را نگاشته است. وقتى پاسخها را ملاحظه كردند، بسيار خوشحال شدند و پس از سپاسگزارى فراوان شهر مدينه را ترك گفتند. از قضاى روزگار در بين راه با امام موسى بن جعفر عليه السلام مواجه شده، ماجراى خويش را باز گفتند. چون امام پاسخ سوالات را مطالعه كرد، سه بار فرمود: "فداها ابوها" ؛ پدرش فدايش.
دوستان من هم به نوبه خودم میلاد كریمه اهل بیت خانم حضرت معصومه را به شما وهمه اعضا’ كانون گفتمان قرآنی تبریك عرض می نمایم .امشب در حرم بی بی دعاگوی همه بودم. امیدوارم خانم دراین ایام ‘عیدی ما را كه هرچه صلاح می داند به ما مرحمت كند.
مولایم علی فرموند:
يابُنَىَّ اِصبِر عَلَى الحقِ وَ اِن كانَ مُرّا; اى پسر جان! در راه حق صبور و مقاوم باش گرچه تلخ و رنج آور باشد.
هرگز گمان مبر زخیال تو غافلم ،گرمانده ام خموش ، خدا داند ودلم.....
چون عاقبت همه امور با خداست همه چیز را به او واگذار کردم.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۰, ۲۱:۵۹ #5
به نام خدا
با عرض سلام و تبريك ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله عليها ) و روز دختر خدمت همه دوستان عزيز در روايات متعدد از ائمه معصومين (عليهم السلام ) تاكيد بسياري به زياره حرم اين بانوي كريمه شده است و خاطرات بسيار زيادي نيز در اين مورد شيعيان نقل نموده اند براي نمونه آقاي محمدي اشتهاردي در كتاب حضرت معصومه (سلام الله عليها ) مي نويسد :يكي ازشيعيان به زيارت مرقدمنوّرحضرت رضاعليهالسّلام رفت وپس اززيارت ازمسيرهمدان عازم كربلاشد،درمسير راه درعالم خواب حضرت رضاعليهالسّلام راديد كه به او فرمود: چه ميشدكه ازقم عبور ميكردي ومرقدخواهرمرا زيارت ميكردي؟
يا حق
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۱, ۰۶:۴۵ #6
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
اي دختر و خواهر ولايت آيينه مادر ولايت
بر ارض و سما مليكه در قم آرام دل امام هفتم
در كوي تو زنده جان مرده بر خاك تو عرش سجده برده
در قصر تو جبرئيل حاجب زوار تو را بهشت واجب
گفتند و شنيده اند زآغاز كز قم به جنان دري شود باز
قم قبله خازن بهشت است اينجاسخن ازبهشت زشت است
مريم به برت اگر نشيند اين منظره را مسيح بيند
سازد به سلام سرو قد خم اول به تو بعد از آن به مريم
روزي كه به قم قدم نهادي قم را شرف مدينه دادي
آن روز قرار از ملك رفت ذكر صلوات بر فلك رفت
ميثم سازگار
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۱, ۰۷:۱۰ #7
دل های همه عزیزان رو با این سلام ها به سوی نگین قم دعوت می کنم.
السلام علیک یا بنت رسول الله
السلام علیک یا بنت امیر امؤمنین
السلام علیک یا بنت فاطمة و خدیجة
السلام علیک یا بنت الحسن والحسین
السلام علیک یا بنت ولی الله
السلام علیک یا اخت ولی الله
السلام علیک یا عمة ولی الله
السلام علیک یا بنت موسی بن جعفر
السلام علیک عرف الله بیننا و بینکم فی الجنة
یا فاطمة اشفعی لنا فی الجنة فان لک عند الله شأناً من الشأن
اللهم انی اسألک ان تختم لی بالسعادة فلا تسلبنی ما انا فیه
ولا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
۱۳۸۶/۰۸/۲۱, ۱۵:۵۵ #8
به جـــان پاک تو ای دختر امام، ســلام به هر زمان و مـکان و به هر مقام، سـلام
تويـی که شــاه خراسان بود بــرادر تــو بـــر آن مقام رفيــع و بـر اين مقام، ســلام
به هر عدد که تکلم شـود به ليل و نهار هــــزار بـار فـــزون تـر ز هـر کـلام، ســلام
صبح تا شب و از شام، تا طليعه صبــح بر آستـانه قــدسـت علی الـدوام، ســلام
در آســـمان ولايــت، مــه تمــامی تـــو ز پای تا به ســرت ای مـــه تـمـام، ســلام
به پيشگــاه تو ای خواهـــر شه کـَـونين ز فـرد فـرد خليـق، به صبح و شام ســلام
منم که هر سر مويم به هر زمان گويـد به جـان پــاک تـو ای دخــتـر امـام، ســلام
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری