-
۱۳۸۷/۱۰/۱۹, ۲۱:۱۳ #1
- نوشته
- 2
- مورد تشکر
- 2 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مشکلات فکری یک نوجوان
با سلام
نمی دانم از مجا شروع کنم.
من یک نوجوان ام و 16 سال و نیم دارم. حدودا 13 ساله بودم که مشکلات اعتقادی شدیدی از قبیل شک برام پیش آمد.این نیاز ها کم و بیش بهتر شده بود که نیاز های فلسفی شدیدی بدتر از آن شک ها برایم پیش آمد. یعنی به چیز های بدتری شک کردم.جدیدا نیاز جنسی هم دارم...
راستش مشکلات فکری خیلی خوب شده ولی می ترسم دو باره پیش بیاید.
لطفا راهی پیش پایم بگذارید. هم برای مشکلات فکری ام و هم برای مشکلات جنسی ام.
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۰, ۰۸:۱۱ #2
با سلام خدمت شما برادر گرامی
هر سوال و به عبارتی شک که در مورد مسائل اعتقادی برایتان بوجود می آید را در انجمنهای علمی : مبدا شناسی ، هستی شناسی ، مقصد شناسی ، علوم قرانی و ... مطرح کنید تا اساتید پاسخ سوال شما را بدهند و مشکلات اعتقادیتان تا حد ممکن برطرف شود .
و اما در خصوص نیاز های جنسی باید گفت که مقارن سنین بلوغ با ترشح هورمونهای مختلف تغییراتی طبیعی در بدن بوجود می آید که موجب رشد جسمی و بلوغ آن نیز می گردد ، نوجوانان باید توجه کنند که این نیاز تنها در مسیر صحیح آن یعنی ازدواج تامین میگردد و راههای غیر از آن حرام بوده ومنجر به آسیبهای متعدد به فرد خواهد شد . اما شما در سنی قرار دارید که ازدواج برای شما بسیار زود است لذا باید با مراقبت از چشم و گوش و... موجبات تشدید این نیاز را فراهم ننمایید رعایت تقوا یکی از اصول محکمی است که به شما در زمینه کنترل میل جنسی کمک خواهد نمود همچنین فعالیتهایی مانند ورزش ، فعالیتهای علمی ، تفریحات سالم ، مراقبت از تغذیه و استفاده از غذاهای مناسب همچنین اقدام به شرکت در ورزشهایی کنیدکه انرژی بیشتری می طلبند ( مثل رفتن به کوه یا ...)، برخی از غذاها به دلیل انرژی بالایی که دارند که باید کمتر از آنها استفاده کنید( اصولا فست فودها : مانند پیتزا و... این ویژگی را دارند ) همچنین استفاده کمتر از خوراکیهایی مانند خرما ، پیازو ... نیز باید مورد توجه قرار گیرند . با انجام چنین برنامه هایی شما دوران بلوغ سالمی را ان شالله پشت سر خواهید گذاشت .
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۰/۲۰ در ساعت ۰۸:۲۱
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری