-
۱۳۸۷/۱۰/۲۱, ۰۷:۵۷ #1
- تاریخ عضویت
دي ۱۳۸۷
- نوشته
- 10,035
- مورد تشکر
- 25,834 پست
- حضور
- 17 روز 15 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
متن کامل قطعنامه 1860
متن کامل قطعنامه 1860متن کامل قطعنامه غیرالزام آور 1860 شورای امنیت سازمان ملل که در آن خواستار آتش بس فوری در غزه، خروج نیروهای رژیم صهیونیستی، انتقال تجهیزات به غزه، انتقال کمک های انسانی، آشتی میان جناح های فلسطینی شده به شرح زیر است.
به گزارش خبرگزاری فارس،رژیم صهیونیستی با بی توجهی به این قطعنامه، و زیر پا گذاشتن مفاد آن حملات خود به غزه را از سر گرفته است.
1- شورای امنیت بر ضرورت درخواست برای آتش بس فوری پایدار و کاملاً رعایت شده ای که به خروج کامل نیروهای اسرائیل از غزه ختم شود تاکید می کند.
2- شورای امنیت خواستار تهیه و توزیع بدون مانع کمک های انسان دوستانه در سراسر غزه از جمله غذا، سوخت و مداوای پزشکی است.
3- شورای امنیت از ابتکاراتی که هدف آن ایجاد و گشایش کریدور انسانی یا دیگر مکانیسم ها برای توزیع مداوم کمک های انسان دوستانه است استقبال می کند.
4- شورای امنیت از کشورهای عضو می خواهد تا از تلاش های بین المللی که برای کاستن از وخامت شرایط اقتصادی و انسانی در غزه انجام می شود از جمله ضرورت مشارکت بیشتر با آنروا (آژانس کار و امداد سازمان ملل در امور فلسطین) و کمیته هایی که برای موارد خاص تشکیل شده اند، حمایت کنند.
5- شورای امنیت همه خشونت ها و خصومت هایی را که علیه غیرنظامیان روا داشته می شود و هرگونه اقدامات تروریستی را محکوم می کند.
6- شورای امنیت از کشورهای عضو سازمان ملل می خواهد تلاش های خود را برای ارایه ترتیبات و تضمین های لازم در غزه به منظور حفظ آتش بس و آرامش پایدار از جمله ممانعت از قاچاق غیرقانونی اسلحه و مهمات و تضمین بازگشایی پایدار گذرگاه های مرزی براساس توافقنامه 2005 موسوم به «جابه جایی و دسترسی میان تشکیلات خودگردان» تشدید کنند و در این رابطه از ابتکار عمل مصر و دیگر تلاش های منطقه ای و بین المللی که در حال اجرا است، استقبال می کند.
7- شورای امنیت اقدامات محسوس به سوی آشتی درون فلسطینی را از جمله حمایت از تلاش های میانجیگرانه مصر و کشورهای عضو اتحادیه عرب به آنگونه که در قطعنامه 26 نوامبر 2008 مطرح شده و هم راستا با قطعنامه 1850 (2008) شورای امنیت و دیگر قطعنامه های مرتبط، ترغیب و تشویق می کند.
8- شورای امنیت خواستار تلاش های تازه و فوری از سوی طرف ها و جامعه بین الملل برای دستیابی به صلح جامع بر اساس دیدگاه ایجاد دو کشور دموکراتیک اسرائیلی و فلسطینی در کنار هم در آرامش و مرزهای امن و به رسمیت شناخته شده زندگی کنند، است و بار دیگر اهمیت ابتکار صلح عربی را یادآور می شود.
9- شورای امنیت از ملاحظات گروه چهارگانه در مشورت با طرف ها و برگزاری نشستی بین المللی در مسکو در سال 2009 استقبال می کند
یَا إِلَهِی وَ سَیِّدِی وَ مَوْلاَیَ وَ رَبِّی صَبَرْتُ عَلَى عَذَابِکَ فَکَیْفَ أَصْبِرُ عَلَى فِرَاقِکَ
اگه مي خواي اهل آسمون بهت رحم كنن به اهل زمين رحم كن
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری