-
۱۳۸۷/۱۰/۲۱, ۰۹:۰۵ #1
- نوشته
- 217
- مورد تشکر
- 334 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
عنوان كردن زن بعنوان نعمت بهشتي
من تو چندين سوره از قرآن ديدم كه به مردان وعده دادن حوريان و زنان زيبا داده شده، آيا اين كه چنين استفاده اي از زن ميشه درسته؟ يعني اينكه زن رو بعنوان يه وعده تو بهشت براي مردان عنوان كردن؟ يعني يه جورايي احساس ميكنم همون استفاده ابزاري از زنه اين مسئله. چطور براي زنان وعده مران بهشتي داده نشده؟ يا مثلا براي مردان چيزهاي ديگه اي وعده ميدادن نه زن!!! تازه در بعضي مواقع بطور واضح گفته شده زناني به مردان داده ميشه كه بطور دائمي باكره هستن!!
سر سبزترين بهار، تقديم تو باد!!!سبز باشين!!
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۱, ۱۳:۲۸ #2
- نوشته
- 2,087
- مورد تشکر
- 2,686 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
جناب دريا دات كام
معني سوره واقعه را اگر مطالعه فرمائيد در اين سوره مردان و زنان مومن را به بهشت با تفصيل بشارت داده است كه يكي از نعمتهاي آن حوريان بهشتي است پس تنها وعده اي كه به نيكوكاران داده شده است حوريان نيستند
14) وَقَلِيلٌ مِّنَ الْآخِرِينَ
گروهى بسيار از پيشينيان و اندكى از پيشينيان (از امت محمد) اند
(15) عَلَى سُرُرٍ مَّوْضُونَةٍ
بر تختهاى بافته (نشسته اند)
(16) مُتَّكِئِينَ عَلَيْهَا مُتَقَابِلِينَ
در حاليكه تكيه كننده اند بر آن تختها برابر يكديگر
(17) يَطُوفُ عَلَيْهِمْ وِلْدَانٌ مُّخَلَّدُونَ
ميگردند دور بهشتيان پسرانى كه هميشه بحالت كودكى ميمانند
(18) بِأَكْوَابٍ وَأَبَارِيقَ وَكَأْسٍ مِّن مَّعِينٍ
با كوزه هاى بى دسته و لوله و كوزه هاى با دسته و لوله و با جامى از شرابى روان
(19) لَا يُصَدَّعُونَ عَنْهَا وَلَا يُنزِفُونَ
بهشتيان سر درد نكشند از آشاميدن آن و نه بيهوش (و بى عقل ) شوند (و دور ايشان ميگردند)
(20) وَفَاكِهَةٍ مِّمَّا يَتَخَيَّرُونَ
با ميوه ها از آنچه برگزينند
(21) وَلَحْمِ طَيْرٍ مِّمَّا يَشْتَهُونَ
و با گوشت مرغى از آنچه هوس كنند و (دور ايشان ميگردند)
(22) وَحُورٌ عِينٌ
زنان سفيد روى گشاده چشم
(23) كَأَمْثَالِ اللُّؤْلُؤِ الْمَكْنُونِ
مانند مرواريد در صدف پوشيده
(24) جَزَاء بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
براى پاداش دادن آن كارهائيكه پيوسته ميكردند بهشتيان
(25) لَا يَسْمَعُونَ فِيهَا لَغْوًا وَلَا تَأْثِيمًا
نمى شنوند در بهشت سخنى بيهوده و نه كسى را بگناه نسبت دهند
(26) إِلَّا قِيلًا سَلَامًا سَلَامًا
مگر گفتارى كه آن سلام سلام است
(27) وَأَصْحَابُ الْيَمِينِ مَا أَصْحَابُ الْيَمِينِ
و اصحاب دست راست چه (بلند مرتبه اند) اصحاب دست راست
(28) فِي سِدْرٍ مَّخْضُودٍ
در زير سايه سدرند كه خارهاى آن كنده شده
(29) وَطَلْحٍ مَّنضُودٍ
و در زير درخت موزند
(30) وَظِلٍّ مَّمْدُودٍ
كه ميوه هاى آن برهيم پيچيده است و در زير سايه كشيده شده اند
(31) وَمَاء مَّسْكُوبٍ
و آبى ريزان (از بهشت عدن فرو ميريزد)
(32) وَفَاكِهَةٍ كَثِيرَةٍ
و در ميان ميوه فراوان
(33) لَّا مَقْطُوعَةٍ وَلَا مَمْنُوعَةٍ
نه بريده شود و نه (از خورنده آن )باز داشته شود
(34) وَفُرُشٍ مَّرْفُوعَةٍ
و فرشهاى گرانبها (با زنان عاليقدر)
(35) إِنَّا أَنشَأْنَاهُنَّ إِنشَاء
بيگمان ما پديد آورديم زنان آدمى را پديد آوردنى
(36) فَجَعَلْنَاهُنَّ أَبْكَارًا
و هنميشه آن زنان را باكره گردانيده ايم
(37) عُرُبًا أَتْرَابًا
و شوهر دوست جوان همسالان هم
(38) لِّأَصْحَابِ الْيَمِينِ
اين نعمتهاي بهشتي مخصوص اصحاب يمين است
(39) ثُلَّةٌ مِّنَ الْأَوَّلِينَ
(آنان ) گروهى بسيار از پيشينيان اند
بهترين كارها سه كار است:
تواضع به هنگام دولت ، عفو هنگام قدرت و بخشش بدون منت
پيامبر اكرم (ص)
http://www.hamdardi.com/my_documents....com_8.com.jpg
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۱, ۱۷:۱۲ #3
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
شما اگر علاقه دارید در بهشت(!) مجرد بمانید، ما همسر میخواهیم. از زنان استفاده یک طرفه نمیشه، اونها هم از مردان بهره مند میشوند. این امر هیچ تحقیری برای زن نیست. مرد به زن و زن به مرد نیاز دارد.
نخیر. این برداشت شماست. رابطه بین زن و شوهر یک رابطۀ دوطرفه است همونقدر که مرد از زن بهره مند میشه زن هم از مرد بهره مند میشه.
http://www.pasokhgoo.ir/fa/node/4717
http://www.pasokhgoo.net/fa/node/5083
پس بدیهی است که هر جنسی را برای پاسخ به تمایلات جنیسش به جنس مخالفش وعده دهند درسته؟
خب؟ چه عیبی داره؟
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۱, ۲۱:۱۴ #4
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۱, ۲۲:۱۶ #5
- نوشته
- 455
- مورد تشکر
- 1,000 پست
- حضور
- 16 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
در پاسخ این فرمایش ایشون عرض کردم که این برداشت خودشونه، یک لینک هم بهشون معرفی کردم، شما هم بخونید:
http://www.pasokhgoo.ir/fa/node/4717
اگر بر پاسخ فوق ایرادی وارد بود به من هم بگید.
سفسطۀ مصادره به مطلوب. شما دارید به نفع خودتان قضاوت میکنید. اسلام خیلی جاها هم زنها را تحویل گرفته است. چرا به آن مسائل نمیپردازید؟(البته در تاپیکی دیگر موضوع این تاپیک پاداش اخروی زنان است)
از این گذشته من دو تا لینک فوق را گشتم و پیدا کردم تا کسانی که سؤال دارند بخوانند. چه میشد اگر این لینک را میخواندید و بعد میامدید و تکرار شبهه میکردید؟
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۱/۰۴ در ساعت ۲۰:۴۰
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۲, ۰۹:۲۹ #6
- نوشته
- 217
- مورد تشکر
- 334 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
من نگفتم دوست دارم تو بهشت مجرد بمونم. چندين جا تو قرآن گفته شده كه به مردان حوريان بهشتي داده ميشه تو بهشت (توجه كنيد حوريان جمعه نه مفرد!!!) يعني علاوه بر زن خودشون احيانا! حورياني هم داده خواهد شد ولي زنها اگه خيلي بهشون لطف كنن همون شوهر خودشون رو شايد بدن! هيچ وقت از حوريانه مرد چيزي گفته نشده!!!!!!!!!!!!!!
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۲, ۰۹:۳۳ #7
- نوشته
- 217
- مورد تشکر
- 334 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
رعنا خانوم من نگفتم فقط زن وعده داده شده، گفتم چرا از زن بعنوان ((يكي از هزاران وعده اي كه خدا به مردان داده)) استفاده كرده؟! چرا همش گفته شده به شما ميوه بهشتي و ...... و زنان و حوريان زيبارو داده ميشه؟! يعني تو تمام آياتي كه موضوع بهشت و نعمت بهشتي و .... است، مخاطب آقايونن نه خانمها؟!!
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۲, ۱۸:۰۲ #8
با سلام
در پاسخ به این سوال موارد و نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد :
1- در مورد کلمه حور العین اختلاف نظر وجود دارد و برخی مانند آیت الله مکارمبر این نظرند که حور العین می تواند مذکر هم باشد .
لذا در مورد کلمه حور بسادگی نمی توان اظهار نظر نمود و آن را صرفا به زنان بهشتی ترجمه کرد .
2- در قران کریم برخی از امور پوشیده بیان شده است و سر پوشیدگی آن مختلف است .
هرچند به استناد آیه شریفه" و لهم فیها ما یشاوون " (هر چه بخواهند در آنجا دارند)1میتوان مساله اختیار همسر مناسب و... که حاکی از تمتعات جنسی برای زنان مومن است را برداشت نمود اما ادب قران کریم حاکی ازبیان مستور و پوشیده آن است 2 و این مساله در جایگاه اخلاقی و اجتماعی خود در خور تذکر ، تعمق و تامل بسیار و نیز ادب آموزی از ساحت مقدس قران کریم استکه مجالی دیگر را می طلبد .
3- پاداش در جهان آخرت متناسب با مراتب عملکرد مومنین در دنیاست زیرا همانگونه که مراحل و مراتب عبودیت در دنیا مختلف است پاداشها هم در آخرت با توجه به اختلاف مرتبه و متناسب با عملکرد عطا خواهد شد .
مثلا پاداش اخروی حضرت امیر المومنین علی (ع) که دارای عالیترین مراتب عبودیت بودند با مومنین دیگر متفاوت است لذا در سوره مبارکه هل اتی که در بیان پاداش اخروی اهل بیت (ع) آیاتی دارد ، هرگز نامی از حور العین برده نشده است - هرچند توجیهاتی در این زمینه وجود دارد اما بیان و استدلال فوق در خور تامل است – زیرا مرتبه عبودیت حضرت امیر (ع) اقتضای چنین پاداشی را ندارد .
4- قران کریم در صدد بیان نعمتهای بهشتی بوده است نعمتهای مختلفی که هر یک موجبات سرور اهل ایمان را فراهم می نمایند وَفِيهَا مَا تَشْتَهِيهِ الْأَنفُسُ وَتَلَذُّ الْأَعْيُنُ3 (و در آنجا آنچه دلها آن را بخواهندو دیدگان را خوش آید[هست])و در این راستا یکی از نعمتها بحث نعمت همسر است چه برای مرد و چه برای زن .
در هیچ جای قران کریم قید نشده است که نعمتهای بهشتی صرفا برای زنان است یا مردان بلکه آنچه مورد تاکید قرار گرفته است این مطلب است که اگر مومن باشید از تمامی نعمتهای بهشت برخوردار خواهید بود .
ظواهر قران تاکید بر این امر دارند که نعمتهای بهشتی برای مرد و زن مومنین است و لذا کسانی که ادعایی جز این دارند باید اقامه دلیل نمایند . الدلیل علی المدعی و در جایی که آیه ای چون آیه شریفه ولهم فیها مایشاوون در قران کریم وجود دارد – که برخورداری از هر آنچه بخواهند را برای تمامی مومنین بیان میدارد – ارائه چنین دلیلی ناممکن می نماید .
از کاربران گرامی و دوستان عزیز تقاضا می شود پاسخهای ارائه شده و نیز لینکهایی که در پاسخ ها قرار داده می شود را در ابتدا مطالعه بفرمایند و در صورتی که پاسخ را قانع کننده نیافتند با ذکر دلیل به بحث ادامه دهند .
ضمنا تقاضا می شود بدون دلخوری به مباحثه ای دوستانه بپردازیم تا از راستای بحث مفید به اطلاعاتمان افزوده و شبهات برایمان حل گردد .
از همه دوستان سپاسگزارم
1- سوره ق/35
2- از بیانات آیت الله جوادی آملی در پاسخ به پرسشها
3- سوره زخرف / 71
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۰/۲۲ در ساعت ۱۸:۰۷
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۳, ۱۰:۱۹ #9
با عرض سلام به خواهران عزیزم همون سوالاتی که خواهران در دانشگاه داشتند شما هم دارید
همانطور که به مردان بهشتی وعده حوری داده شده به زنان هم وعده غلمان داده شده
به فرشتگان مونث (برای مردان) میگن حوری و به فرشتگان مذکر (برای زنان) میگن غلمان
اما فرمودند :
من نگفتم دوست دارم تو بهشت مجرد بمونم. چندين جا تو قرآن گفته شده كه به مردان حوريان بهشتي داده ميشه تو بهشت (توجه كنيد حوريان جمعه نه مفرد!!!) يعني علاوه بر زن خودشون احيانا! حورياني هم داده خواهد شد ولي زنها اگه خيلي بهشون لطف كنن همون شوهر خودشون رو شايد بدن! هيچ وقت از حوريانه مرد چيزي گفته نشده!!!!!!!!!!!!!!
اگر قران رو کامل بخونید گفته که اگر زن و مرد هر دو به بهشت برن در اونجا آنقدر زن برای مرد و مرد برای زنش جذابیت داره که با وجودی که حوری هم هست ولی اونا حاضر نیستن سراغ حوری یا چیز دیگه ای برن
یعنی خیالتون راحت باشه که همه فقط و فقط با همسر خودشون خواهند بود (با وجودی که حق انتخاب حوری هم دارند)
اما به خواهر عزیزم سمیره عرض کنم آیا دونستن چیزی که نمیدونید ارزش عضو شدن در سایت و پرسیدن رو نداره حالا این وسط انتقادی هم ازتون بشه در عوض اطلاعاتتون بالا میره ... ارزششو نداره؟
این خیلی بده که آدم چیزی رو ندونه و سوال هم نکنه
از همه خواهران عزیزم خواهش میکنم سوالاتون رو بپرسید من که شخصا واقعا خوشحال میشم وقتی ببینم یکی از خواهرای عزیزم بر خلاف بعضی دیگه به جای این که در جمع خانمها بشینه و اسلام و احکامشو ندونسته زیر سوال ببره میاد بین جمع و سوالشو مطرح میکنه حتی اگه به جواب هم نرسه[
ویرایش توسط andishmand : ۱۳۸۷/۱۰/۲۳ در ساعت ۱۱:۴۰ دلیل: اصلاح نقل قول
-
۱۳۸۷/۱۰/۲۳, ۱۲:۴۴ #10
- نوشته
- 217
- مورد تشکر
- 334 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مگه من گفتم مردان مفرده؟!! ميگم چرا صحبت از حوريان مرد نشده؟ توضيح ميدم كه متوجه بشين! منظوره من حوريان از جنس مذكر ميباشد!!! متوجه شدين دوست عزيز؟ من ميخوام بدونم چرا به زنان وعده حوري مذكر داده نشده؟ چرا فقط به مردان حوري تعلق مي گيره؟
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۷/۱۱/۰۴ در ساعت ۲۰:۳۸
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری