| |
| |
با سلام
ببخشید سوالی داشتم نمی دانستم کجا وارد کنم و همینجا نوشتم
پسری هستم 19 ساله که ازنظر فیزیولوةی وعلائم بلوغ کاملا مردانه
اما هیچ احساسی به جنس مخالف ندارم و میل شدیدی به هم جنس دارم (نقش فاعلی)
واین باعث ازار من است
در حالی که نمی توانم مشکل را حل کنم به خود ارزایی رو اوردم
حالا از شما راهنمائی میخواهم
با تشکر:confused:
| تاریخ عضویت : | فروردین 1386 |
| نوشته : 1,256 | تشکر : 140 |
| تشکر شده: | 2,160 در 888 پست |
| حضور : | نامشخص |
| دریافت : 0 | آپلود : 0 |
| گالری : 10 | وبلاگ : |
دوست گرامي : از اينكه براي حل مشكلتان وخلاصي از اين گناهان دنبال راهنمايي مي گرديد معلوم مي شه كه هنوز ترس از خدا وحساب وكتاب آخرت در درون شما وجود دارد.لذا من به نظرم مي آيد كه خوب است مقداري به عوارض اين گناهان در دنيا وآخرت فكر كني .ببيني آيا مي ارزد كه انسان به اين مسايل رو بياورد .همه گناهان ولذت بردنهاي غير شرعي به خاطر اين است كه فكر عذاب ومجازات اون دتيا نيستيم وفكر اين نيستيم كه اين لذتها مقطعي است وروزي بايد از اين دنيا برويم .اگر فكر مرگ ومحاسبه اعما ل بوديم واز شدت جان كندن مي ترسيديم ذره اي فكر لذت بردن از اين دنيا نبوديم .از طرفي اين شهوت راني ها ضررهاي جسمي هم دارد ومنشأ بيماريها هم مي باشد .
خدا خودش كمك كنه كه خوف وترس خودش در دلهامون بياد تا جرأت نكنيم به سمت اين گناهان برويم.
التماس دعا
| تاریخ عضویت : | اسفند 1385 |
| نوشته : 5,439 | تشکر : 733 |
| تشکر شده: | 4,519 در 2,357 پست |
| حضور : | نامشخص |
| دریافت : 0 | آپلود : 0 |
| گالری : 27 | وبلاگ : |
همجنس بازي
او زيباست...خيلي زيباست!
ابتدا با يك نگاه آآغاز مي شود ...شما از او خوشتان امده است...
شما از او خوشتان آمده پس سعي مي كنيد با او ارتباط برقرار كنيد...
ارتباط با شما براي او اصلا اهميتي ندارد چون شما يك پسر هستيد...
شما پسر هستيد پس در ابتدا نسبت به ارتباط با شما شكي نمي كند...
با شما ارتباط برقرار كرده است و در كنار شماست،با شما همراه است...دوستش داريد،دوست داشتن شما اصلا برايش مهم نيست چون شما يك پسر هستيد...
حالا او در كنار شماست...شما به كسي كه از او خوشتان مي آمده رسيده ايد...او يك پسر است...از لحاظ عاطفي شما را نمي تواند ارضا كند...شهوت زيبايي اش دارد شما را ديوانه مي كند...شما يك پسر هستيد...او يك پسر است...
نگاه هوس آلود اول اتفاق مي افتد...كار از كار گذشته است...
خدا بهتان رحم كند...
پناه بر خدا
تشكرها 4 : .:MOBAREZ:.,Elysian,yazahra033,عاشقی
| تاریخ عضویت : | اسفند 1385 |
| نوشته : 5,439 | تشکر : 733 |
| تشکر شده: | 4,519 در 2,357 پست |
| حضور : | نامشخص |
| دریافت : 0 | آپلود : 0 |
| گالری : 27 | وبلاگ : |
پوشش
مدل لباس
مدل مو
علاوه بر زيبايي تاثير گذار است و باعث تشديد اين موضوع مي شود
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
راههاي توبه و استغفار از گناه خود ارضايي چيست؟
دوست عزيز سلام
اگر چه عمل خود ارضايي را بعضي از دانشمندان غربي جزئي از رفلكسهاي طبيعي بدن مي شناسندو آن را به دفعات كم توصيه كرده اند – بعضي ابعاد جسمي را در نظر گرفته از آثار و مضرات مخرب و مرگباري كه بر روح و روان و جسم مي گذارد به طور جدي غفلت كرده اند- اما دين مبين اسلام به شدت اين عمل را مورد سرزنش و نكوهش قرار داده است.
خداوند در قرآن كريم مي فرمايد:
"هر كس از راهي، غير از همسرش، شهوتش را دفع كند، از تجاوز كاران است".[ مؤمنون (23) آية 7] يعني از حكم الهي و انساني تجاوز كرده است.
پيامبر اسلام در اين باره مي فرمايند:
"هر كس شهوتش را با دست ( و هر طريق ديگري غير از مسير طبيعي و ازدواج) دفع كند، مورد لعنت و نفرت خداوند است".[ مستدرك، كتاب النكاح، ص 570]
ازنظر مراجع تقليد نيز اين عمل حرام و گناه مي باشد .
لذابه شما و تمام كساني كه به اين عمل مبتلا هستند توصيه مي كنم هرچه زودتر توبه كرده دست از اين عمل برداشته رو به سوي خدا بياورند و از در رحمت و فضل او نا اميد نگردند كه خود بزرگترين گناهان است.
اما براي توبه در احاديث و روايات چندين نكته بيان شده كه در اينجا به اختصار عرض مي كنم :
پس از پيدا شدن حالت توبه و پشيماني و ندامت از كارهاي ناپسند، چند عمل سزاوار است:
1 - سه روز روزه گرفتن؛
حضرت امام صادق(ع) ميفرمايد: "توبه نصوح كه خداوند به آن امر فرموده، روزه گرفتن روز چهار شنبه، پنج شنبه و جمعه است".
(وسائل الشيعه، باب 88، كتاب چهارم، ح 1)
2 - غسل توبه؛
حضرت رضا(ع) به كسي كه ميخواست از گناه استماع غنا توبه كند، فرمود: "برخيز و غسل كن". و پيامبر(ص) ميفرمايد: "نيست بندهاي كه گناهي كند و هر اندازه كه باشد، سپس پشيمان شود و توبه كند؛ مگر اين كه خداوند به عفو و آمرزش به او رجوع ميفرمايد. سپس [به آن شخص كه ميخواست توبه كند] فرمود: برخيز و غسل كن و براي خدا سجده نما".
(مستدرك الوسائل، ج 12)
3 - خواندن دو يا چهار ركعت نماز؛
امام صادق(ع) ميفرمايد:"هر بندهاي كه گناهي كرد، پس برخيزد و تحصيل طهارت كند (وضو بگيرد) و دو ركعت نماز بخواند و از خداوند طلب آمرزش نمايد، بر خداست كه توبهاش را بپذيرد".
(وسائل الشيعه، باب 86 كتاب جهاد)
4 – استغفار و خواندن دعا ؛
استغفار و خواندن دعاهاي توبهاي كه از ائمه اطهار(ع) وارد شده است، خصوصاً دعاهاي صحيفه سجاديه (به خصوص دعاي 31) و نيز مناجات خمسة عشر (بخصوص مناجات اول) و... بايد هنگام خواندن دعا، معاني آنهارا متذكر باشد و سعي كند كه حالش با گفتارش يكي باشد.
5 - تكرار توبه و استغفار؛
حضرت صادق(ع) ميفرمايد: "هرگاه بندهاي زياد آمرزش جويد، نامه عملش بالا ميرود، در حالي كه ميدرخشد".
(كافي، كتابدعا، باب استغفار)
6 – در نظر گرفتن زمان مناسب براي استغفار؛
اختيار كردن وقت سحر براي استغفار (هر چند در هر وقتي كه حالت توبه و دعا باشد، استغفار در آن وقت مطلوب و نافع است) ؛ لكن سحر اثر خاصي در پاك شدن از گناهان دارد و خداوند در چند جاي قرآن مجيد، به آن امر فرموده و استغفار كنندگان در سحر را مورد ثناي خود قرار داده است و آن را صفاي اهل تقوا و بهشتيان ميشمارد".
بانگ برداشته مرغ سحري
كرده بر خفته دلان پرده دري
هيچ از جاي نميخيزي تو
الله الله چه گران خيزي تو
تشكرها 5 : Elysian,hoseintabar,meysep,شهيدان,عاشقی
براي مشاوره تخصصي جهت ترك خودارضايي به اين آدرس مراجعه كنيد .
http://smhtt.parsiblog.com/
به صورت تخصصي و ويژه شما را راهنمايي مي كند .
برخي از عناوين مطالب وبلاگ فوق :
[چهارشنبه 18/7/1386] آموزش هاي جنسي از كجا و چگونه؟
[پنجشنبه 12/7/1386] كبوتر با كبوتر باز با باز
[سهشنبه 10/7/1386] چه كنم ؟ خسته ام!
[سهشنبه 10/7/1386] خواب جنسي
[سهشنبه 10/7/1386] خواب و خودارضايي
[سهشنبه 10/7/1386] اراده ترك خودارضايي
[سهشنبه 10/7/1386] خود ارضايي ناشي از قاعدگي
[سهشنبه 10/7/1386] صد بار اگر توبه شكستي باز آي
[شنبه 7/7/1386] لذت نبردن از آميزش به دليل خودارضايي
[شنبه 7/7/1386] افزايش ميل جنسي
[شنبه 7/7/1386] راه هاي آموزش مسائل جنسي
[شنبه 7/7/1386] انزال زودرس و خودارضايي
[شنبه 7/7/1386] سردمزاجي و گرممزاجي در آميزش جنسي
[شنبه 7/7/1386] به مسائل جنسي فكر نكنيد
[شنبه 7/7/1386] انتخاب عاشقانه يا هوسبازانه در ازدواج
... جمعا 36 مقاله .
اينم فهرست موضوعي وبلاگ :
درمان خود ارضايي[8]
احكام شرعي[7]
بهداشت جنسي[7]
ازدواج[6]
درمان سكس انديشي[5]
مضرات خود ارضايي[5]
خود ارضايي[2]
حكم خود ارضايي چيست؟
آيا كم و زيادش فرقي در حكم اصلي دارد؟
اگر چه عمل خود ارضايي را بعضي از دانشمندان غربي جزئي از رفلكسهاي طبيعي بدن مي شناسندو آن را به دفعات كم توصيه كرده اند – بعضي ابعاد جسمي را در نظر گرفته از آثار و مضرات مخرب و مرگباري كه بر روح و روان و جسم مي گذارد به طور جدي غفلت كرده اند- اما دين مبين اسلام به شدت اين عمل را مورد سرزنش و نكوهش قرار داده است.
قرآن كريم ميفرمايد: "هر كس از راهي، غير از همسرش، شهوتش را دفع كند، از تجاوز كاران است".[ مؤمنون (23) آيه ي 7] يعني از حكم الهي و انساني تجاوز كرده است.
پيامبر اكرم(ص) فرمود: "هر كس شهوتش را با دست ( و هر طريق ديگري غير از مسير طبيعي و ازدواج) دفع كند، مورد لعنت و نفرت خداوند است".
امام صادق(ع) فرمود: "خود ارضايي (يا دفع شهوت از غير مسير طبيعي) از گناهان بزرگ است".
نيز فرمود: "خداوند با نظر رحمت به استمنا كننده نمي نگرد".
ازنظر مراجع تقليد نيز اين عمل حرام و گناه مي باشد .
فعل حرام، عصيان و مخالفت با فرمان حق تعالي است. كم و زيادش در حكم اصلي تفاوت ايجاد نمي كند. هر مقدار به اندازه ي خود گناه است. اگر كم صورت گيرد، به اندازه ي خود و اگر زياد باشد، به همان اندازه، اما در مورد تعداد دفعات زياد، گناه ديگري هم هست و آن تكرار گناه است كه تكرار و اصرار بر گناه، گناه ديگري محسوب ميشود.
پيامبر اكرم(ص) فرمود: "لا تنظروا الي صِغِرَ الذنب و لكن انظروا اِلي مَنِ اجتَر أتم. به كوچكي گناه منگريد، بلكه بر عظمت و بزرگي كسي بنگريد كه نسبت به او گستاخي و نافرماني كردهايد".
تمايل به ازدواج دارم اما با مشكلات عديده اي روبرو هستم:
1)عدم علاقه زياد به جنس مخالف 2) زود ارضايي 3) برخي عواقب روحي و جسمي كه ناشي از اين عمل بوده است البته لازم به ذكر است نزديك به چهار سال از اين گناه (بحمدالله)دوري كامل جستم اما اخيرا باز به سراغم آمده بود كه سعي در ترك مجدد آن داشتم كه تا حدي موفق هم بودم با اين وجود عواقب آن دراين مدت گريبانگيرم بود و هست و برخي از آنها همچون زود ارضايي هر روز وخيمتر نيز مي شود خواهشمندم از راهنماييهاي دلسوزانه خود ما را بهره مند سازيد با تشكر.التماس دعا
در مورد عدم تمايل به جنس مخالف و راه حل و درمان آن قبلا بايد چند نكته مشخص شود:
1- تمايل نداشتن شمابه جنس مخالف باتمايل به جنس موافق همراه است يا نه ؟
2- ازچه زماني اين حالت درشما پديدار شده است وشرايط رشد آن چگونهبودهاست ؟
3- برخوردهاي شما باجنس مخالف چگونه ودرچه سطحي بودهاست ؟
4- مختصري پيرامون ويژگيهاي زندگي خود محيط تربيت شيوه معاشرت و رفتار با خويشان و دوستان بنويسيد.
5- مقداري از ويژگيهاي روحي و رواني خودراتوضيح دهيد. مثلا فردي اجتماعي پرتحرك با اراده و... هستيد يا داراي افسردگي كمرويي جامعهگريز گوشهگير كم اراده و... .
6- آيا تاكنون مسأله خود را با كسي درميان نهاده و چاره جويي كردهايد يا نه؟ در صورت مثبت بودن نتايج آن رابنويسيد. بدون توضيح موارد فوق تشخيص موضوع و راهنمايي پيرامون آن ممكن نيست. ولي بايد متذكرشويم مشكل شما به هر مشكل و صورت كه باشد راه حل داشته و قابل علاج است. اميد است بتوانيم شما را در اين مسأله ياري كنيم.
تمايل به جنس مخالف اين نيز مسألهاي غريزي است مگر اينكه مانعي رواني و يا جسمي در برابر آن قرار گيرد.مثلا افرادي كه دچار اختلالات هورموني هستند دچار چنين حالاتي شده و حتي ممكن است تمايلات جنسي متضاد داشته باشند. كه در اين صورت لازم است به پزشك متخصص غدد مراجعه كنند. علل رواني نيز در اين مسأله دخالت دارند. گاهي بنابر عللي فرد از جنس مخالف بدش ميآيد و دليل آن برخوردي است كه با زن يا مردي داشته است و موجبات تنفر او را فراهم كرده و در واقع او در برابر زن يا مرد رفتاريشرطي پيدا كرده است.
حدس ما آن است كه علت عدم تمايل شما به جنس مخالف بيشتر جنبه رواني داشته باشد. در اين صورت اگردختري را كه مناسب و مورد نظر شما باشد براي ازدواج نامزد كنيد غريزه و فطرت نهفته در شما - كه در خمودي وخفتگي قرار دارد - بيدار شده و به حالت طبيعي ميرسد. به نظر ميرسد زمينههاي فكري شما نيز به طور ناخود آگاه موجب گرديده است به خود اين چنين تلقين كنيد. براي مبارزه با اين حالت سعي كنيد تلقينهاي مثبتي داشته باشيد.هنگام خوابيدن و به هنگام آرامش بدن در بستر به خود اين گونه تلقين كنيد كه نظام طبيعت زوجيت است و من فقط به جنس مخالف تمايل دارم. مدت چهل روز اين برنامه را عمل كرده و نتيجه را همراه با پاسخ به سؤالات بالا براي ما گزارش كنيد.
البته مشكل خودارضايي كه قبلا دامنگير شما بوده، در بروز اين حالت بي تأثير نبوده است و الان كه به لطف خدا از شر آن راحت شده ايد، اميد است اين حالت كه از آثار رواني محسوب مي شود نيز به تدريج از بين برود.
اما در مورد زودانزالي يا زود ارضايي و نيز در مورد سؤال سومتان بايد بگوييم، اين هم يكي ديگر از آثار خودارضايي قبلي در شماست، چنانچه خودتان نيز به اين نكته اشاره كرده ايد. در واقع تحريك غيرمناسب و بيش از حد غريزه جنسي در گذشته باعث شده آستانه تحريك اين غريزه در شما بسيار حساس شود و به كمترين تحريكي، انزال صورت بگيرد. نكته مهمي كه در اينجا بايد به آن توجه كنيد حالات رواني شما در هنگام بروز اين مشكل است. حالاتي چون اضطراب، احساس گناه و احساس شرم مي تواند اين مشكل را تشديد كند. بنابراين شما بايد در هنگام بروز اين مشكل، ضمن اينكه آرامش خود را حفظ مي كنيد، اضطراب خود را كنترل كنيد و احساس گناه نداشته باشيد، بلكه اين مشكل را نوعي بيماري تلقي كنيد. زيرا چنانچه انسان از بيماري احساس شرم و گناه ندارد، شما نيز از وقوع اين حالت احساس شرم و گناه نداشته باشيد.
اگر بتوانيد بر اعصاب خود مسلط باشيد و دچار اضطراب و احساس گناه نشويد، بهتر مي توانيد اين مشكل را برطرف كنيد.
در اينجا به بعضي از راه كارهايي كه در حل اين مسأله مؤثر است اشاره مي شود:
1. از صحنه هايي كه موجب تحريك جنسي شما مي شود، مثل تماشاي فيلم ها و عكس هاي مبتذل، اختلاط با جنس مخالف، گوش دادن به موسيقي هاي مبتذل، مطالعه داستان ها و مطالب تحريك كننده و مانند آن، خودداري كنيد.
2. از عوامل تحريك كننده ديگر مثل پوشيدن لباس هاي تنگ و لطيف و نيز از خوردن غذاهاي تحريك كننده غريزه جنسي مثل فلفل، پياز و مانند آن خودداري كنيد.
3. به هنگام ادرار كردن، 2 تا 3 بار و حتي بيشتر ادرار كردن را قطع و وصل كنيد.
4. به تغذيه مناسب حتما توجه نماييد (به دليل اينكه انزال هاي مكرر سبب ضعف جسماني شديد براي شما مي شود) و از خوردن ماست و ترشي پرهيز كنيد.
5. در شبانه روز به طور مرتب ورزش كنيد و به تقويت عضلات بدني خود بپردازيد.
6. با مراجعه به پزشك متخصص غدد، از داروهاي مناسب استفاده كنيد.
7. در طول شبانه روز و هفته با مشغول كردن خود به امور درسي و مسايل ديگر، از تفكر درباره وضعيت زودانزالي خود پرهيز كنيد.
8. در طول شبانه روز و هفته خصوصا اوقات فراغت به امور غيرجنسي فكر كنيد.
9. ارتباط معنوي خود را با خدا به وسيله شركت در جلسات دعا و زيارت عاشورا تقويت كنيد.
10. مسائل شرعي انزال مثل دوش گرفتن و غسل كردن رعايت شود.
11. حتي الامكان از كوتاه كردن موهاي زائد بدن خودداري شود، به شرطي كه بهداشت و تميزي محل هاي مذكور رعايت گردد.
12. براي اطلاعات بيشتر به كتاب هاي زير مراجعه فرماييد:
الف. مشاوره جنسي و زناشويي، تأليف علي اسلامي نسب، انتشارات نسل نوانديش؛
ب. درمان هاي جنسي، تأليف علي اسلامي نسب، انتشارات نسل نوانديش.
من بیست و هفت سال سن دارم ولی هنوز زمینه ازدواج برایم فراهم نشده جادر می پوشم و تحصیلات عالیه دارم و ازلحاظ دینی خیلی مذهبی هستم و با این وجود مدتی است به مرض وحشت ناك استمنا روی آورده ام هرچند تا حدود زیادی خودم را كنترل می كنم ولی باز از شما راهنمایی می خواهم
به نام خدا باسلام
کار بر گرامی ، موضوع مورد سوال شما رو دوستان در بخش های مختلف بطور مشروح پاسخ داده اند در پایین همین صفحه در بخش موضوعات مشابه با کلیک بر روی تمام موضوعات مشابه با سوالتون، می تونید از راهنمایی های دوستان استفاده کنید . پاسخها در زمینه راهنمایی های قرانی ، روایی ، مشکلات و معضلاتی که این گناه کبیره در زندگی شما بوجود می آورد و همچنین راهکارهای مختلف برای خروج از این مشکل ارائه شده است .
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)